Skip to main content

Jakeluauton kuljettaja

Haemme nyt asiakkaallemme kuljettajia erilaisiin tavaran jakeluun liittyviin työtehtäviin Kokkolaan. Ajettavaan kalustoon kuuluu pakettiautoja, sekä kuorma-autoja, joten osaaminen ja kokemus ainakin toisen ajamisesta katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja luotettava henkilö, joka on parhaimmillaan itsenäisessä ja vastuullisessa työtehtävässä. Työajat ovat pääosin päiväsaikaan, mutta välillä voi olla tarvetta joustaa. Eduksesi haussa on myös voimassa olevat ammattipätevyydet.

Tarjoamme:
- Laadukkaat työvarusteet
- Mukavan työyhteisön
- Kilpailukykyisen ja luotettavan palkanmaksun
- Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Taitavalle tekijälle hommia löytyy varmasti pidemmäksikin aikaa, joten jätä hakemuksesi pian. Lisätietoja haettavista tehtävistä antaa Ilari Impola, ilari.impola@sihti.fi.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilari Impola, ilari.impola@sihti.fi

Jakeluauton kuljettaja

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus