Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Jakeluautonkuljettaja

Jakeluautonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista jakeluautonkuljettajaa elintarvikejakeluun. Työssäsi tulet lastaamaan ja purkamaan kuormaa, joten työ edellyttää hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa.

Työtehtävät pitävät sisällään elintarvikejakelua kuorma-autolla omalla jakelualueellaan. Jakelualue sijaitsee Oulussa ja lähikunnissa.

Hakijalta toivotaan voimassaolevaa C-korttia, digipiirturikorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä.

Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen sekä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen. Työpäivä alkaa klo 5:00 ja työvuoro voi kestää 7-10 tuntia.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Jakeluautonkuljettaja

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja