Skip to main content

Jakeluautonkuljettaja

Jakeluautonkuljettaja Rovaniemelle

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme asiakasyrityksellemme B tai C-kortillista jakeluautonkuljettajaa Rovaniemelle. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin, aamusta iltapäivään. Työtehtävä on osa-aikainen ja työtunteja on tarjolla arviolta noin 30-35 t/vko, myös viikonloppuisin on mahdollisuus tehdä lisävuoroja. 

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä eduksi. Kuitenkin kokemusta enemmän arvostamme hyvää asennetta, halua oppia ja kehittyä sekä aitoa kiinnostusta työtehtävää kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää B- tai C-luokan ajokortin (C-kortilliselta myös voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä) lisäksi hyvää suomen kielen taitoa sekä fyysistä kuntoa. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, tunnollinen ja omaa itsenäisen työotteen. 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi kuljetuspuolen työtehtävissä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolelta työsuhteen alussa. Palkkaus elintarvikealan automiesten työehtosopimuksen mukaisesti. 

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Paakkari
HR-asiantuntija
Eezy Rovaniemi
0400 188 666
hanna.paakkari@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Jakeluautonkuljettaja

Eezy Oyj
Rovaniemi
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja