Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Jakeluautonkuljettaja, Seinäjoki

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1800 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Toimimme logistiikan eri alueilla kuljetus- jakelu- ja terminaalipalveluista, runkokuljetukseen ja elintarvikelogistiikkaan. Huolehdimme päivittäin rahdin, pakettien, lehtien ja postien ajantasaisesta kuljettamisesta ympäri Suomen. Haluamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja laadukkaat palvelut. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja teemme heille sujuvamman arjen.

Haemme Seinäjoen toimipisteeseen CE-kortillista kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 24.8-18.9.2022.

Jakeluautonkuljettaja

Jakelukuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä mahdollisesti runkoliikennekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja.

Työpäivät ja vuorot vaihtelevat kuljetustarpeiden mukaan. Työvuorojen pituudet vaihtelevat 4:45-15h välillä. Työpäivät- ja reitit  vaihtelevat jaksoittain työvuorolistan mukaisesti.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Katsomme eduksi postinumeroalueen 60-69 tuntemuksen ja ajokokemuksen yhdistelmäajoneuvolla. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Edellytämme:

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä
  • CE-ajokortti
  • Digipiirturin kuljettajakortti
  • Adr - ajolupa
  • Aikataulujen noudatusta
  • Huolellisuutta lämpötilasäädeltyjen tuotteiden kuljetuksessa.
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen nopeallakin aikataululla.

Katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus kuorma-auton / yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta
  • Aiempi kokemus KAMU-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • Työturvallisuuskortti
  • Trukkikortti
  • Ruotsin ja Englannin kielen taito
  • Postin kirje- paketti -ja rahtituotteiden tuotetuntemuksen

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Joel Puputti, puh. 0204522477 tai email. [email protected]

Hae tehtävää 23.8.2022 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/

Huomioithan että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Jakeluautonkuljettaja, Seinäjoki

Seinäjoki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti