Skip to main content

Primary tabs

Jalkaterapeutti, Tapiolan terveysasema

Haemme nyt jalkaterapeuttia Jalkaterapiayksikköön.
Olet hakemanne henkilö, mikäli olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito, työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti ja sinulla on kokemusta jalkaterapiatyöstä ja kyky ohjata asiakasta.
Tapiolan terveysasemalla sijaitsevassa Jalkaterapiayksikössä hoidetaan koko Espoon jalkaterapian asiakkaat. Asiakkaina ovat perusterveydenhuollossa mm. diabeetikot, nivelreumaatikot sekä vaikeaa alaraajojen neuropatiaa sairastavat asiakkaat.

Vastaanottotilat ovat modernit ja viihtyisät. Työvälineet uudet ja ergonomiset, mm. mikromoottorina Podotronic Genius Led-valolla.
Jalkaterapeutin tehtäviin kuuluu mm asiakkaan jalkaterapiatarpeen arviointi sekä terapian suunnittelu, toteutus ja arvio. Työ on monipuolista sisältäen myös ryhmätoimintaa.

Työn aloitus 9.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Tapiolan terveysasema

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: AMK jalkaterapeutti

Tehtävässä edellytetään kokemusta jalkaterapiatyöstä.

Arvostamme että olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito, työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Satu Hedberg, [email protected]
Työpaikan osoite: Ahertajantie 2, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2515,54 €/kk
Työ alkaa: 9.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.10.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1426-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11010665

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti