Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelijä (kesätyö) tilaelementtitehtaalle

Woodcomp on puunjalostukseen ja korkealaatuisten puutalojen teolliseen valmistamiseen keskittynyt raahelainen konserni. Puutuotteet jalostetaan höyläyksestä ja pintakäsittelystä alkaen valmiiksi rakentamisen lopputuotteeksi asti. Woodcomp-yhtiöihin kuuluvat KW-Component Oy, Puumesta Oy ja Lapaluodon Puu Oy. Konserni työllistää Raahessa yli 130 henkilöä. Asiakkaina ovat mm. Suomen johtavat omakoti- ja aluerakentajat.

Haemme Woodcomp-yhtiöille Raaheen JÄRJESTELIJÖITÄ kesätöihin Kiiluntien tilaelementtiyksikköön.

Tehtävänkuva sisältää monipuolisia järjestely- ja siivoustehtäviä sekä muita avustavia töitä tehdasolosuhteissa ja tehtaan piha-alueilla.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme aktiivisia ja toimeliaita kesätyöntekijöitä, joilla on sopivan rohkeaa asennetta työn tekemiseen. Tehtäviin perehdytetään töiden alkaessa eikä aiempi työkokemus ole välttämätöntä.

Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta trukilla ajamisesta tai jos vähintäänkin olet halukas opettelemaan trukin käyttöä.

Mitä tarjoamme?

Tehtäviin annetaan huolellinen perehdytys. Ammattitaitoiset työkaverit tukevat ja kannustavat sinua työssäsi. Kerrytät kesän aikana kullanarvoista työkokemusta, josta on sinulle suuri apu tulevaisuudessa töitä hakiessasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja töitä on arviolta noin kuukauden ajaksi.

Palkkaus määrittyy puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7.00-15.30.

Jos sinulta löytyy motivoitunutta asennetta työntekoon ja kesätyö talotehtaalla kiinnostaa, jätä meille hakemuksesi linkin kautta!

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, p. 045 261 4955, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestelijä (kesätyö) tilaelementtitehtaalle

Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti