Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Järjestelmä- ja käyttöönottokonsultti, Mepco-pääkäyttäjä - Jyväskylä

TietoAkseli on talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja tarjoava suomalainen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme tekemään tavoitteistaan totta. Meitä TietoAkselilaisia on noin 140 eri osa-alueiden asiantuntijoita. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara ja panostamme paljon henkilöstömme kehittymiseen ja hyvinvointiin.


Etsimme asiakasyrityksellemme TietoAkseli Oy:lle Mepco-pääkäyttäjää vakituiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta työllistyt suoraan TietoAkselille.
Tehtävän kuvaus
Järjestelmä- ja käyttöönottokonsulttina vastaat päivittäisessä työssäsi kokonaisuudessaan Mepcon pääkäyttäjän monipuolisista tehtävistä. Edesautat Mepcon tehokasta, kannattavaa ja laadukasta käyttöä. Ohjelman käytön tulee olla asiakasystävällistä sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Olet tärkeänä osana palkanlaskennan tiimiä vastaten muun muassa sisäisestä käyttäjätuesta sekä koulutuksista. Toimit myös asiantuntijana asiakkaille auttaen heitä erilaisissa pulmatilanteissa.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, joka tarjoaa hyvän pohjan tässä työtehtävässä onnistumiselle. Toivomme hakijalta kokemusta Mepco- ohjelmiston käytöstä sekä ohjelmiston kokonaisvaltaista tuntemusta. Palkanlaskennan kokemus auttaa työssä onnistumisessa.

Etsimme henkilöä, joka omaa ratkaisukeskeisen ja palvelualttiin asenteen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä ja toimimaan järjestelmällisesti. Työssä tarvitaan myös positiivista ja joustavaa asennetta.

Tarjoamme sinulle mahtavan tiimin, jonka täyden tuen saat työllesi jo heti ensimmäisenä päivänä. Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön. Saat käyttöösi lounas- ja virike-edut, laajat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen, puh. 050 323 7704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Voit ottaa yhteyttä arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.5.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Järjestelmä- ja käyttöönottokonsultti, Mepco-pääkäyttäjä - Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus