Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäasiantuntija

Haemme XenApp (Citrix) järjestelmäasiantuntijaa

2M-IT tietotekniikkapalveluiden liiketoiminnan kasvaessa haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan Citrix ympäristön ja konesalipalveluiden toteutuksista. Tietotekniikkapalveluiden vastuulle kuuluvat käyttäjille tarjottavat perustietotekniikan palvelut, kuten laitepalvelut, kapasiteettipalvelut, tietoliikennepalvelut sekä tukipalvelut. Haku kohdistuu ensisijaisesti Turun toimipisteelle, mutta voit työskennellä myös jollakin toisella toimipisteellämme.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat osaltasi Citrix virtuaalisista sovelluksista sekä työpöytäratkaisujen toteutuksista. Olet osa Citrix Virtuaalitiimiä. Tehtäviisi kuuluu asiantuntijatyöt sekä projekteissa että palveluntuotannossa. Olet tärkeässä roolissa yrityksemme ja asiakkaidemme Citrix ympäristöjen ylläpidossa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Kokemusta Citrix Virtual Apps & Desktops
- Tunnet erilaiset virtuaaliset sovellus ja työpöytäratkaisut
- Olet työskennellyt Microsoft-ympäristöjen ylläpitotehtävissä.
- Tietämystä Active Directorysta
- Ymmärrystä nykyaikaisista konesalitekniikoista
- Ymmärrystä palveluiden elinkaaresta
- Kiinnostusta uusiin teknologioihin
- Yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta

Lisäksi katsomme eduksi:
- Sosiaali- ja terveydenhoitoalan IT-palveluiden tuntemuksen
- Kokemusta projekteissa toimimisesta
- Microsoft 365 ja Azure
-Perustason ymmärrystä tietoliikenneverkoista
-VMware

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Yhteystietomme

Markku Ollikainen
markku.ollikainen@2m-it.fi
044 223 1534

Lisätietoja

2M-IT, Tietotekniikkapalvelut, Kapasiteettipalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 450 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Järjestelmäasiantuntija

Hämeenlinna
Jyväskylä
Kotka
Kouvola
Lahti
Lappeenranta
32200 Loimaa
Mikkeli
Oulu
Pietarsaari
Pori
Salo
Savonlinna
Turku
23500 Uusikaupunki
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus