Skip to main content

Järjestelmäasiantuntija

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Vahvistamme nyt vesi- ja energialiiketoiminnan yksikköämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Järjestelmäasiantuntijaa

Oletko tietotekniikan moniosaajaa valmiina ottamaan haasteen kasvavassa yrityksessä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Järjestelmäasiantuntijana vastaat kattavasti vesi- ja energialiiketoiminnan tietoteknisistä tarpeista projektitoimituksissa ja palveluissa. Hyvän pohjan onnistua tässä tehtävässä antaa esimerkiksi tietotekniikan korkeakoulukoulutus tai jokin muu IT-alan soveltuva koulutus. Tarvittavan osaamistason voit olla saavuttanut myös harrastuneisuudella tai alan työkokemuksella. Koulutus tai kokemuspohjaa tärkeämpää on innostunut ja oma-aloitteinen asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen sekä järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.

Järjestelmäasiantuntijana voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, mutta teemme tiiviisti yhteistyötä, joten työ vaatii silloin tällöin matkustamista tiimin luokse Mikkeliin.

Mitä järjestelmäasiantuntija tekee Miprolla?

Järjestelmäasiantuntijana toimit palvelinten- ja työasemaympäristöjen ja tietoliikennelaitteiden- ja ohjelmistojen kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Tyypillisiä kokonaisuuksia ovat muun muassa palvelin- ja /tai työasemaympäristöön, tietoturvaan, IT-arkkitehtuuriin, tietoliikenteeseen, sovellusympäristöihin, pilviratkaisuihin sekä tietokantoihin liittyvät kehitys- ja ylläpitotehtävät. Työskentelet kiinteästi asiakasprojekteissa suunnitellen mm. liikennöintiä, palveluiden ylläpitoa sekä kehittämistä. Työskentelet tehtävässä itsenäisesti, mutta apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo nyt ennen kuin hakuaika umpeutuu 8.8.2021, osoitteessa https://miprorekry.mepco.fi/MepRekry. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella ma-to klo 9-16 välillä kesäkuun ajan Toimituspäällikkö Aleksi Ikoselta sähköpostitse etunimi.sukunimi@mipro.fi tai puhelimitse +358 44 749 1272. Heinäkuussa lisätietoja antaa Timo Kakko etunimi.sukunimi@mipro.fi +358 44 749 8312.

Järjestelmäasiantuntija

Mikkeli
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus