Skip to main content

Järjestelmäasiantuntija

Kiinnostaako sinua työskentely dynaamisessa energiayhtiössä?

Haemme

järjestelmäasiantuntijaa

sähköverkon ja tuotannon ohjauksen Scada-järjestelmän käyttöönottoprojektin vetäjäksi EPV Energialle Vaasaan tai Seinäjoelle.
 
Työtehtäväsi koostuvat Scada- ja DMS -järjestelmäkokonaisuuden projektitehtävistä, aina suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja kokonaisuuden jatkokehittämiseen. Toimit myös valvomon käyttöönoton vastuuhenkilönä sekä valvomojärjestelmien ylläpitäjänä. Scada on osa konsernin energiantuotannon optimointijärjestelmää ja vastaat tältä osin liittymistä Scadan kautta ohjattaviin kohteisiimme.

Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa sekä työkokemusta projektien vetämisestä, sinulla on kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia. Edellytämme vahvaa osaamista käytönvalvontajärjestelmien hallinnoimisesta ja arvostamme kokemusta järjestelmän käyttämisestä operatiivisissa tehtävissä. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin sekä kykyä toimia itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävän hoito edellyttää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää uutta mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antavat EPV Energialta Reima Neva, Johtaja, energianhallinta, puh. 0105055013 sekä EPV Alueverkoilta Jukka Rajala, Toimitusjohtaja, puh. 0105055038.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 8.8.2021

EPV Energia lyhyesti
EPV Energia Oy on kotimainen energiayhtiö, joka tuottaa ja hankkii noin 5 % kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Olemme vähäpäästöisen ja uusiutuvan energian edelläkävijä. EPV on myös yksi merkittävimmistä sähkönsiirtäjistä Suomessa. EPV siirtää sähköä kantaverkosta ja voimalaitoksilta sähkönjakeluyhtiöille ja suurille sähkön loppukäyttäjille. EPV Energialla on jo lähes 70 vuoden kokemus vastuullisesta energiantuotannosta. Investoimme määrätietoisesti päästöttömään ja toimintavarmaan energiantuotantoon. Tavoitteenamme on hiilineutraali sähköntuotanto vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2020 uusiutuvien osuus EPV Energian sähköntuotannosta oli jo 44,3 prosenttia ja päästöttömien osuus 85,2 prosenttia. Vuonna 2020 EPV Energian liikevaihto oli 293 miljoonaa euroa, ja vuoden lopulla henkilöstömäärä oli 115. www.epv.fi

Järjestelmäasiantuntija

EPV Energia Oy
Vaasa
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus