Skip to main content

Järjestelmäasiantuntija

Tule mukaan a+tiimiimme!

Me Ecomilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Avoin ja joustava työympäristömme on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+luokan työpaikka.

Järjestelmäasiantuntija

Osana Ecomin tukitiimiä autat varmistamaan asiakkaidemme käytössä olevien palvelinympäristöjen toiminnan. Työ sisältää ongelmanratkaisua ja ylläpidollisia tehtäviä Windows-palvelinympäristöissä, sekä asiakasyritystemme pääkäyttäjien käytön tukemista.

Normaalin käyttötuen lisäksi tiimimme tarjoaa asiakkaille koulutusta, vastaa uusien asiakkaiden käyttöönottoprojekteista, konsultoi asiakkaita toiminnanohjauksen tehostamiseksi sekä tukee myyntiä asiantuntijaroolissa. Viestimme käyttäjien kanssa monikanavaisesti puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä.

Toimipisteemme sijaitsee Turun Kupittaalla, mutta työvälineemme mahdollistavat myös tehokkaan etätyöskentelyn.

Onnistumisen avaimet

  • Vahva tekninen osaaminen Windows-palvelinympäristöistä sekä tietokanta- ja SQL-osaamista
  • Eduksi katsomme myös AD-, Citrix- ja PowerShell-osaamisen
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot
  • Ymmärrys taloushallinnon ja toiminnanohjauksen prosesseista.

Toivomme sinulta paitsi monipuolisia ongelmanratkaisutaitoja, myös halua ja kykyä oppia uutta. Haluat innokkaasti parantaa asiakkaidemme käyttökokemusta ja olet mukava työkaveri. Sinulta löytyy itsenäistä ratkaisu- sekä päätöksentekokykyä ja pysyt positiivisena myös kiireen keskellä.

Miksi liittyä joukkoomme

  • Pääset työskentelemään haastavien ja mielenkiintoisten tehtävien parissa
  • Sinulla on loistavat puitteet kehittyä omassa roolissa
  • Meillä on viihtyisä työympäristö ja mukavat työkaverit
  • Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurietuja sekä tulospalkkiomallin
  • Saat käyttöösi hyvät ja ajantasaiset työvälineet

Tartu tilaisuuteen ja liity mukaan tekemään muutosta!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille 8.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasmenestysjohtaja Juha Merilä sähköpostitse juha.merila(at)ecom.fi.

Ecom Oy

Ecom Oy (https://www.ecom.fi/) on vuonna 1995 perustettu yritys, joka tuottaa Suomen suosituinta talotekniikka-alalle suunnattua Finago Ecom taloushallinto- ja toiminnanohjausohjelmistoa. Asiakasyrityksiä Ecomilla on noin 2500, joissa on yhteensä yli 10 000 ohjelmiston käyttäjää.

Accountor (https://www.accountor.com/fi/finland) on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 245 M€.

Järjestelmäasiantuntija

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus