Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäasiantuntija

Haemme järjestelmäasiantuntijaa

2M-IT kehittää palvelujaan ja haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa Sote potilasjärjestelmät -tiimiin. Tiimissä työskentelee 29 asiantuntijaa ja palvelupäällikköä eri puolella Suomea. Voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme. Tehtäviisi kuuluvat ensihoidon ja päivystyksen toiminnanohjausjärjestelmän, kriittisten potilashoidon liitännäisjärjestelmien sekä puheentunnistuksen käyttöön ja toimintaan liittyvät tekniset ylläpitotehtävät, kehitystyöt ja käyttöönotot. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja ohjelmistotoimittajien kanssa ja osallistumaan kansallisiin projekteihin asiantuntijana.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Soveltuvaa ICT-alan koulutusta
- Kykyä koordinoida ja hallita laajoja kokonaisuuksia
- Osaamista ja kokemusta tietojärjestelmien ylläpitotehtävistä
- Osaamista ja kokemusta tietojärjestelmäintegraatioista
- Kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta kuitenkin osana tiimiä
- Kehittymishalua ja asiakaspalveluhenkistä otetta työhön

Lisäksi katsomme eduksesi:
- SQL-osaamisen
- Asiakaspalvelukokemuksen ICT-alalta
- Kokemuksen terveydenhuoltoalan toimintaympäristöstä
- ITIL-prosessien tuntemuksen
- Kokemuksen tietojärjestelmäprojekteista
- Omatoimisuuden ja aloitteellisuuden

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Haastattelemme hakijoita viikoilla 33-35/2021. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutetaan videohaastatteluna.

Yhteystietomme

Eija Kostin-Harjamäki, tiimiesimies
eija.kostin-harjamaki@2m-it.fi | p. 050 307 3679 | ti 27.7.2021 klo 13-14; ke 28.7.2021 klo 9-10; pe 30.7.2021 klo 12-13

Lisätietoja

2M-IT, Sovelluspalvelut, Oheisjärjestelmäpalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 450 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Järjestelmäasiantuntija

Hämeenlinna
Jyväskylä
Kotka
Kouvola
Lahti
Lappeenranta
32200 Loimaa
Mikkeli
Oulu
Pietarsaari
Pori
Salo
Savonlinna
Turku
23500 Uusikaupunki
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus