Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Järjestelmäasiantuntija, automaatiojärjestelmien ylläpito

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi? Oletko Sinä etsimämme tietoverkoista ja virtuaaliympäristöistä kokemusta omaava asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja?

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet Valmet DNA automaatiojärjestelmien parissa. Työhösi kuuluu osallistuminen asiakkaan automaatiojärjestelmien ylläpitoon, yksittäisten asiantuntijakäyntien tekeminen, elinkaarta ylläpitävien päivitysprojektien suunnittelu ja toteutus ja ongelmanratkaisu asiakkaidemme haasteissa. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Työskentelet itsenäisesti Pohjois-Suomen alueella ja otat vastuun omalta osaltasi asiakaskokonaisuuksista. Olet aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi ja tuet myös myyntiämme tuomalla esiin asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat varmistaa omaa tuotantonsa sujuvuuden.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Valmet DNA järjestelmän ja/tai sovellusten tuntemus
  • automaatioverkkojen ja virtuaaliympäristöjen tuntemus on eduksi
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja oman työn organisointikykyä
  • palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
  • kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • matkustusvalmiutta Suomessa

Tarjoamme sinulle

Globaalin markkinajohtajan palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme prosesseja uudelle tasolle. Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille. Asemapaikkasi on Kemin asiakaspalvelutoimistomme.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 22.4.2021 sähköisen hakulinkin kautta, liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Harjuoja, Manager, Customer Service, puh. +358 40 543 4726 tai jarmo.harjuoja (at) valmet.com

Liity huipputiimiin!

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Järjestelmäasiantuntija, automaatiojärjestelmien ylläpito

Kemi
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus