Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäasiantuntija, automaatiojärjestelmien ylläpito

Oletko Sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka haluaa parantaa asiakkaidemme suorituskykyä ja auttaa heitä menestymään?

Etsimme nyt järjestelmäasiantuntijaa liittymään innostavaan ja kannustavaan tiimiimme Kuopion toimistollemme. Mahdollisuus keskustella myös tehtävän hoitamisesta Jyväskylän toimipisteeltämme. Järjestelmäasiantuntijana työskentelet Valmet DNA automaatiojärjestelmien parissa. Tehtäviisi kuuluu varmistaa asiakaslaitosten mahdollisimman häiriötön toiminta ennakoivilla huolto- ja kunnossapitotoiminnoilla. Päätehtäväsi on vastata Keski-Suomen alueen palvelusopimusvelvoitteiden aikataulutuksesta, toteuttamisesta ja raportoinnista. Pääset myös osallistumaan toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Palvelemme asiakkaitamme sitoutuen seuraaviin pääkohtiin: Turvallisuus ensin, Lähellä asiakasta, Ratkaisu tarpeisiisi ja Luotettavat ihmiset.

Odotuksemme sinulle

Voit olla jo kokeneempi konkari tai juuri valmistunut, tärkeintä tehtävässä menestymiselle on oikea asenne, halu oppia uutta ja kiinnostus kehittää omaa ammattitaitoa. Tunnet kuitenkin joko automaatio- tai tietotekniikkaa esimerkiksi soveltuvan teknisen koulutuksen kautta.

Työskentelet itsenäisesti Keski- ja Itä-Suomen alueella, joten työ sisältää jonkin verran matkustusta Suomessa. Omalla alueella otat vastuun omalta osaltasi asiakaskokonaisuuksista, mikä edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti, oman työn organisointikykyä ja luonnollisesti palveluhenkisyyttä. Toivomme sinun olevan aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi ja tukemaan myös myyntiämme tuomalla esiin asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat varmistaa omaa tuotantonsa sujuvuuden. Tehtävässä tulisi kyetä kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla tulisi olla myös hyvä tietotekniikkatuntemus ja valmiudet oppia uusia IT-järjestelmiä. Valmet DNA järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi huipputiimiä, jossa meillä on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki. Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi organisointiin ja suunnitteluun. Me koulutamme ja perehdytämme sinut monipuolisesti tehtävään ja saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla vahvaksi ammattilaiseksi.

Pääset työskentelemään globaalissa ympäristössä ja kehittämään asiakkaidemme prosesseja uudelle tasolle. Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.7.2021 sähköisen hakulinkin kautta. Liitä hakemukseesi myös CV ja palkkatoive. Tavoitteenamme on suorittaa haastattelut viikolla 31.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Pitkänen, Manager, Customer Service, puh. +358 50 3171603 tai kimmo.pitkanen (at) valmet.com.

Liity huipputiimiimme!

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Järjestelmäasiantuntija, automaatiojärjestelmien ylläpito

Kuopio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus