Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäasiantuntija, Hämeenlinna

Asiakkaamme Oikeusrekisterikeskus etsii reilun vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Järjestelmäasiantuntija vastaa uuden tietojärjestelmän käyttöönoton valmistelusta, ylläpitoon siirtymisen prosesseista sekä vanhan järjestelmän alasajoon liittyvistä tehtävistä. Hän vastaa uuden järjestelmän liittämisestä yhteiseen lokitusjärjestelmään sekä valvonta- ja monitorointijärjestelmään. Työnkuvaan kuuluvat myös käyttöympäristöjen ylläpitoon ja versioasennuksiin liittyvät tehtävät. Lisäksi työnkuva kattaa tietojärjestelmien kehittämistä, testausta, ylläpitoa sekä järjestelmien välisten integraatioiden määrittelyä ja suunnittelua. Henkilö ohjaa ja koordinoi toimittajia, toimii linkkinä asiakkaan ja toimittajien välissä sekä tekee sidosryhmäyhteistyötä ja huolehtii tietojen dokumentoinnista.

Osaaminen liittyen ketteriin ohjelmistokehitysmenetelmiin, palvelunhallinnan menetelmiin, erilaisiin kehittämisen ja ylläpidon työvälineisiin antavat hyvät valmiudet tehtävien menestyksekkääseen suorittamiseen. Kokemus sähköisestä asioinnista, monitoimittajaympäristössä toimiminen sekä työskentely eri toimijoiden kanssa antavat valmiuksia tehtävien edistämiseen.

Hakemallamme henkilöllä on jo kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä vahvaa teknistä osaamista. Tärkeitä ominaisuuksia ovat myös omatoimisuus, itseohjautuvuus sekä ongelmaratkaisukyky. Tehtävässä toimitaan monien eri sidosryhmien kanssa, joten asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde 31.12.2022 asti. Työtä voi tehdä myös etänä.

Edellytämme sinulta

Soveltuvaa tietoteknistä koulutusta
Kokemusta ja osaamista tietojärjestelmien testauksesta, kehittämisestä, käyttöönotosta ja ylläpidosta
Osaamista erilaisista teknisistä ratkaisuista sekä järjestelmien välisten integraatioiden määrittelystä ja suunnittelusta
Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin kirjallisesti kuin suullisesti

Arvostamme

Pilvipalvelut- ja robotiikkaosaamista

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi

Lisätietoja

Linda Joyner
Rekrytointikonsultti, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 169 95 || vaihde 030 047 2000
linda.joyner@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Järjestelmäasiantuntija, Hämeenlinna

Kanta-Häme
Hämeenlinna
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus