Skip to main content

Järjestelmäasiantuntija (kehittävä ylläpito)

Organisaation esittely

Suojelupoliisi on turvallisuus- ja tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on torjua kaikkein vakavimpia valtioon jademokraattiseen yhteiskuntaan kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi tuottaa tiedustelun ja analyysin avulla ennakoivaa tilannekuvaa valtiojohdolle ja viranomaisille. Yhteiskunnalliset kumppanuudet ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä.

Suojelupoliisissa työskentelee noin 500 eri alojen asiantuntijaa niin poliisi- kuin siviiliviroissa. Arvojamme ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Arvostamme työntekijöissämme uudelle avointa toimintatapaa, joustavuutta ja halua kehittyä.

Tehtävän kuvaus

Pärjäätkö tietokoneiden kanssa helposti päiviä ilman hiirtä? Käyttäisitkö ikkunoita lähinnä tuuletukseen, jos i3 sen mahdollistaisi? Etsimme asiantuntevaan joukkoomme tekijää, joka pystyy toimimaan niin aurinkoisten käyttöjärjestelmien juurilla kuin modernissa *nixissa. Tarvittaessa korvaat nipun kaupallisia tuotteita sekä muutaman työntekijän palalla POSIX-skriptiä etkä kavahda edes Perliä.

Järjestelmäasiantuntijan toimenkuva sisältää pitkäjänteistä ylläpito-, työkalu- ja menetelmäkehitystyötä sekä tilaisuuksia innovoida rivakammalla aikataululla. Lisäksi tehtäviin kuuluu teknistä selvitystyötä, jolla mahdollistetaan tulevaisuuden kyvykkyydet toimia mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti, ja automaattisesti. Toimenkuvaan kuuluu myös muita erikseen määrättyjä asiantuntijatehtäviä. Järjestelmäasiantuntijan virka on sijoitettu digitaalisten palveluiden yksikköön Helsinkiin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Hakijalta odotamme

Edellytämme hakijan hallitsevan palvelin- ja verkkoratkaisujen suunnittelun, toteutuksen, ja ylläpitämisen fyysisellä ja virtualisoidulla raudalla. Tässä toimessa yhdistät osaamistasi aina fyysisen palvelinraudan tasolta korkean saatavuuden palvelinohjelmistojen pyörittämiseen. Ympäristöt ja sovelluskohteet ovat monipuolisia, joten edellytämme kokemusta niin perinteisistä kuin myös nykyaikaisista, erittäin nopeista verkkoteknologioista. Koska manuaalinen ylläpito on työlästä, edellytämme, että pystyt ja haluat automatisoida tekemisesi. Tietokoneet saattavat hajota, joten odotamme että pidät niistä hyvää huolta, mutta otat kaiken varalta varmuuskopiot. Tarvittaessa pyöräytät pienen skriptin säästääksesi aikaa ja vaivaa sekä sujautat sen versionhallintaan, mistä muutkin sen löytävät. Arvostamme, että otat tietoturvan huomioon etupainotteisesti sekä näet helposti sen, kuinka ylläpitämäsi palvelut voivat.

Teknisten osa-alueiden hallitsemisen lisäksi edellytämme kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja halua ratkaista ongelmia. Arvostamme myös laaja-alaista kiinnostusta eri teknologioihin ja niiden soveltamiseen. Koska vain harvat tietävät kaikesta kaiken, panostamme asiantuntijoidemme kouluttautumiseen sekä tavoitteelliseen osaamisen kehittämiseen.

Luemme eduksi soveltuvan koulutuksen ja harrastuskokemuksen, oma-aloitteisuuden sekä ymmärryksen korkean turvallisuuden ympäristöistä. Työssä tarvittava kielitaito Tehtävässä tarvitaan hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.7.2021

Tehttävä pyritään täyttämään 1.7 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

 Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 10.5.2021 16:15

ID: 26-611-2021

Sähköiset hakemukset:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo

 Ratakatu 12,

PL 151 00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Virka on sijoitettu Suojelupoliisin palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 19 (tehtäväkohtainen palkanosa 4288,00 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Suojelupoliisi on parhaillaan ottamassa käyttöön uutta palkkausjärjestelmää, jonka siirtymäsäännös saattaa aiheuttaa vähäisiä muutoksia tehtäväkohtaisen palkanosan suuruuteen.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Vaihde

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla tehtävän työavaimen. 0295 480 131

 Toimipiste

 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan kolmen kuukauden kuluessa viranhoidon aloittamisesta terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella

Suojelupoliisin kirjaamo

PL 151, 00121 Helsinki.

Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.

Lähipiirisi mutta myös jotkut organisaatiot voivat olla kiinnostuneita halustasi työskennellä Suojelupoliisissa. Harkitse tarkkaan, kenelle kerrot siitä, että olet hakenut Suojelupoliisiin. Saat lisää turvallisuusohjeita osana rekrytointiprosessiamme.

Lisätietoja: Tutustu Suojelupoliisiin

Järjestelmäasiantuntija (kehittävä ylläpito)

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus