Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäasiantuntija (menetelmäsuunnittelu), Millog Oy Lievestuore

Haemme Millogin maajärjestelmät-toimialalle Lievestuoreen toimipaikkaan

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 

 

Millainen tehtävä sinua odottaa? 

Vastaat Lievestuoreen konepajan työn- ja menetelmäsuunittelusta. Keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat koneistettavien ja hitsattavien kappaleiden menetelmäsuunnittelu, työnsuunnittelu, valmistettavien kappaleiden tarjouslaskenta sekä valmistusrakenteiden luonti toiminnanohjausjärjestelmään SAP PP moduulin avulla. Tämän lisäksi sinulla tulee olla valmius työstökoneohjelmien tekoon Mastercam-ohjelmistolla. Koneistuksen menetelmäsuunnittelun lisäksi vastaat mekaanisten mittalaitteiden kunnossapitosuunnittelusta ja toimit mekaanisten mittalaitteiden teknisenä asianhoitajana. Tämän lisäksi voit saada vastuullesi myös muita yksittäisiä järjestelmiä, joiden kunnossapidonsuunnittelusta vastaat.

Odotamme sinulta myös halua ja kykyä kehittää konepajamme toimintaa ja kykyä vastata vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin.

 

Olisitko etsimämme osaaja? 

Odotamme sinulta useamman vuoden verran kokemusta ja näyttöä koneistettavien ja hitsattavien kappaleiden menetelmä- ja työnsuunnittelusta. Sinulla on vahva piirustusten lukutaito ja olet jo kerryttänyt kokemusta tarjouslaskennasta. Hallitset Mastercam-ohjelmiston käytön ja tunnet yleisimpien työstökoneiden ohjelmoinnin perusteet.  Lisäksi katsomme eduksi elinkaarenhallintaan liittyvien perusteiden hallinnan. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Millogilla työskentelevät ovat myös valmiita työskentelemään nykyisissä tehtävissä poikkeusolojenkin aikana.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta asiantuntijatyön tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Kysy lisää! 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Kimmo Määttä , puh. 040 315 7785 / [email protected]  tai yksikönjohtaja Samuel Siven, puh. 040 315 7613 / [email protected] . Tavoitat yhteyshenkilöt seuraavina ajankohtina: 21-23.6 klo 8-15,  28.6-1.7 klo 8-15 ja 2-6.8 klo 8-15. 

Kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 8.8.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog  

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi 

 

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestelmäasiantuntija (menetelmäsuunnittelu), Millog Oy Lievestuore

41400 Laukaa Lievestuore
Vakituinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti