Skip to main content

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Haemme Lylyn toimipaikkaan

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 

Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun.

 

Millainen tehtävä sinua odottaa?

Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa kunnossapidon suunnittelun ja kehittämisen tehtävissä sekä teknisenä asiantuntijatukena kunnossapidolle. Vastaat kunnossapito-ohjelmien ja dokumentaation sisällöstä ja niiden kehittämisestä. Lisäksi osallistut kunnossapidon asiantuntijana asiakkaan materiaalihankkeisiin. 

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävässä menestymistä tukee korkeakoulutason tutkinto tietoverkoista tai elektroniikasta tai muu vastaava teknisen alan koulutus sekä halu ja taito uuden oppimiseen. Aiempi kokemus tietoliikennetekniikan suunnittelu- ja kehitystehtävistä on eduksi. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. 

Työssä pääset hyödyntämään systemaattista ajattelutapaasi ja hyviä vuorovaikutustaitojasi. Odotamme, että sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen sekä haluat kehittää myös omaa osaamistasi. Sinulla on suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Sinua odottaa vastuulliset ja monipuoliset tehtävät. Saat perehdytyksen työhön ja kollegoiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Tero Perämaalta 20.7.2021 jälkeen, puh. 040 3157429.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistään 22.8.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog 

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

 

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

35530 Lyly
Vakituinen

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti