Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Haemme Riihimäelle 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 

sensorijärjestelmien sekä paikantamislaitteiden elinjaksonhallinnan monipuolisiin tehtäviin.

Tehtävässä työskentelet osana laajaa kunnossapito-organisaatiota läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa. Vastaat järjestelmien ylläpidon suunnittelusta, kehittämisestä sekä ohjauksesta Millogissa. 

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Edellytämme sähkö/elektroniikan alan tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri). Erityisesti kokemus RF-tekniikasta on tärkeää. Kokemus kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) on eduksi ja hallitset raporttien, huolto-ohjeiden / -pöytäkirjojen tekemisen MS Officen työkaluilla. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä sensorijärjestelmien ja paikantamislaitteiden tuntemusta.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Timo Eskoselta, p. 040 315 7148, etunimi.sukunimi@millog.fi

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 26.6.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 27.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Suomi
Barona Rakennus
Pori
Eilakaisla
Vantaa