Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäinsinööri

Asiakasyrityksemme Valmet on maailman johtava sellu-, paperi- ja energiateollisuuden teknologia-, -automaatio- ja palvelutoimittaja. Valmetin palveluksessa työskentelee yli 14 000 ammattilaista ympäri maailmaa osana tehtaiden ja voimalaitosten kunnossapidon ulkoistuksia sekä voimalaitosten automaatiojärjestelmiä sekä näiden parannuksia ja varaosia. Valmetin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,7 miljardia euroa.

Etsimme nyt suoraan Valmetin palvelukseen heidän Vantaan konttorilleen Järjestelmäinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä prosessiteollisuuden automaatiojärjestelmien ja sovellusten parissa asiakasrajapinnassa, jossa tehostetaan asiakkaiden tuotannon kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Tehtävässä sinulla on tukena Valmetin laaja prosessiautomaation palveluntarjonta sekä maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto.

Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa ja sinun tehtävänäsi on vastata Valmet DNA automaatiojärjestelmien ja sovellusten ylläpidosta, häiriötilanteiden selvityksestä, muutosten ja laajennusten toteuttamisesta sekä käyttöönottotehtävistä. Tehtävässä työskennellään itsenäisesti Uudenmaan alueella prosessi- ja energiateollisuuden tuotantolaitoksilla. Olet aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi yhteistyössä asiakkaiden ja muun tiimin kanssa.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa teknistä koulutusta, joskin voit olla uraasi aloitteleva insinööri tai kokenut ammattilainen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa tuntemusta tietotekniikasta ja prosessiautomaatiosta sekä halukkuutta oppia uutta. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan Valmetin puolelta kattava tuotekoulutus, jonka lisäksi saat kansainvälisen ja ammattitaitoisen asiantuntijatiimin täyden tuen.

Hakijoilta odotamme:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta

- Teollisuuden automaatiojärjestelmien tuntemusta

- Tietoverkkojen ja tietoturvaratkaisujen tuntemusta

- Kokemusta kytkinten ja reitittimien konfiguroinnista

- Palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä

- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

- Vähintään B-luokan ajokorttia sekä omaa autoa

Eduksi katsomme:

- Kokemuksen virtuaaliklustereista

- Valmet DNA automaatiojärjestelmän tuntemuksen

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme itsenäisen sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän Valmet DNA -automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn suunnitteluun ja organisiointiin.

Valmetin Vantaan toimistolla pääset osaksi ammattitaitoista 15 hengen tiimiä, sekä samalla osaksi laajempaa asiantuntijaverkostoa, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kim Oljemark, kim.oljemark@adecco.fi

Järjestelmäinsinööri

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus