Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Järjestelmäoperaattori / Erillisverkot, Mikkeli


Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Järjestelmäoperaattoria 

Järjestelmäoperaattorina vastaat verkon valvonnan, käytön ja ylläpidon tehtävistä. Teet töitä yhdessä verkon muiden tuotantoyksiköiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa palveluiden käytettävyyteen ja ylläpitoon liittyen. Työ on jaksotyötä. 

Hyvät valmiudet tehtävään antaa ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Eduksi luemme kokemuksen tietoliikenneverkkojen operoinnista. Arvostamme osaamista operaattoriverkoista, verkkoteknologioista, turvallisuustoiminnasta sekä ITIL-palveluntuotannon prosesseista. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, organisointi- ja toimeenpanokykyinen sekä toiminnassasi johdonmukainen ja järjestelmällinen yhdessä tekemisen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön työsuhde-etuineen vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikka sijaitsee Mikkelissä. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake MPS Uratorilla ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi. Hakuaikaa tehtävään on jatkettu 22.8. asti. Ilmoita hakemuksessasi koskeeko hakusi Turun vai Mikkelin avointa tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: rekry@erillisverkot.fi.


Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/

Järjestelmäoperaattori / Erillisverkot, Mikkeli

MPS
Mikkeli
Vakituinen

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus