Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Järjestelmäpäällikkö K-ryhmään

Tule inspiroivaan porukkaamme järjestelmäpäälliköksi kehittämään ruuan verkkokaupan ja päivittäistavarakaupan varaston WMS- ja automaatiojärjestelmiä!

Järjestelmäpäällikön tehtävässä vastaat oman vastuualueesi järjestelmien sekä niihin liittyvien appien ja laitteiden toimivuudesta ja jatkuvuudesta sekä kehittämisestä yhdessä liiketoiminnan ja kumppaniemme kanssa. Toimit projekteissa vastuualueesi asiantuntijana ja toisinaan vastaat myös kehitysprojektin vetämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Kauppiaiden, verkkokaupan ja päivittäistavarakaupan liiketoiminnan ja sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta vähintään kolmen-viiden vuoden kokemusta IT:stä sekä WMS- ja automaatiojärjestelmistä sekä tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista korkeakoulututkintoa.

Tulet työskentelemään ensisijaisesti Vantaan Hakkilassa, mutta toisinaan myös Helsingin Kalasatamassa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:
- Kokemusta IT:n, verkkokaupan ja/tai logistiikan kehitystehtävistä sekä projektityöstä monitoimittajaympäristössä
- Kokemusta erilaisista WMS- ja automaatiojärjestelmistä
- Ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia objektiivisesti, käytännön asiat huomioiden
- IT -palveluiden hallinnan ja prosessien kokemusta
- Toimittajayhteistyön ja -hallinnan kokemusta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyviä tiimityötaitoja ja joustavaa työotetta
- Kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn myös paineen alla

Kokemus tai osaaminen seuraavista on lisäksi merkittävä etu: verkkokauppa ja logistiikan prosessit, WMS- ja automaatiojärjestelmät, IT infra, -teknologiat ja -arkkitehtuuri.

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- Haastavan ja inspiroivan työkentän ruuan verkkokaupan sekä päivittäistavarakaupan varaston kehityksen parissa
- Sitoutuneen, motivoituneen ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuudet oman osaamisesi kasvuun
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Manager Harri Utter, puh 040 532 0039 (19. ja 21.10.2021 klo 15:30 – 17 sekä 9. ja 11.11.2021 klo 15:30 – 17).

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera palkkatoiveineen 3.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ja sopivan hakijan löytyessä, päätämme rekrytoinnin jo ennen 3.12.2021.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
-----------
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmä toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Järjestelmäpäällikkö K-ryhmään

Uusimaa
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus