Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Järjestelmäsuunnittelija / Suomen Erillisverkot -konserni, Oulu/Jyväskylä

Suomen Erillisverkot -konserni hakee 

Järjestelmäsuunnittelijaa

Haemme järjestelmäsuunnittelijaa vastaamaan keskitetyn lokienhallintajärjestelmän tuotannollisesta toiminnasta, elinkaarenhallinnasta ja kehittämisestä. Pääset osallistumaan järjestelmän käyttöönottoon ja varmistat järjestelmän soveltuvuuden toiminnan kehittyviin tarpeisiin. 

Tehtävässä toimiminen edellyttää ammattikorkeakoulu- tai siihen rinnastettavan tason tutkintoa. Tehtävä edellyttää teknisen tietojärjestelmäosaamisen lisäksi tietoliikenneverkkojen rakenteiden ymmärrystä. Kokemus lokienhallintajärjestelmistä on eduksi tehtävän hoitamisessa. Arvostamme käytännön kokemusta projektityöstä ja ICT-ympäristöjen prosessiohjautuvasta ylläpidosta. Myös kokemus IT- tai teleoperaattoritoimialasta nähdään eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa ja ongelmanratkaisutaitoja. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kyky itsenäiseen työhön ja positiivinen ote osaamisen kehittämiseen tukevat tehtävässä suoriutumista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti joko Oulu tai Jyväskylä.

Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästä, täytäthän hakemuksen ja liität CV:n viimeistään 23.5.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin osoitteeseen rekry@erillisverkot.fi otsikolla: ”Järjestelmäsuunnittelija”. Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

erillisverkot.fi

@erillisverkot

Järjestelmäsuunnittelija / Suomen Erillisverkot -konserni, Oulu/Jyväskylä

MPS
Oulu
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja