Skip to main content

Järjestyksenvalvoja (useita paikkoja)

Järjestyksenvalvojia ja tapahtumatyöntekijöitä,
useita paikkakuntia ja useita työpaikkoja

Tervetuloa töihin Tapahtumapalvelu Järjestykseen!

Tapahtumapalvelu Järjestys on luotettava ja palveleva tapahtuma- ja turvallisuusalan yritys, joka toimii laajasti erilaisissa tapahtumakentän tehtävissä kaikkialla Suomessa. Tapahtumapalvelu Järjestys hakee tällä kertaa erilaisiin yleisötilaisuuksiin järjestyksenvalvojia ja tapahtumatyöntekijöitä useille eri paikkakunnille. Tapahtumatyöt painottuvat heinäkuusta syyskuuhun 2021. Tarjolla on useita satoja työvuoroja ja niitä täytetään sitä mukaan, kun sopivia hakijoita löytyy!

Mitä odotamme hakijalta?

Hyvä järjestyksenvalvoja on asiakaspalveluhenkinen sopeutuva rauhanrakentaja, joka kykenee hyvään yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Tapahtumapalvelu Järjestys edellyttää koko henkilöstöltään hyvää suullista suomen kielen taitoa, hyviä käytöstapoja, oma-aloitteisuutta ja ammattimaista otetta työhön.

Meille on tärkeää, että osaat tervehtiä työkavereitasi ja asiakasta, kun hän saapuu toimialueellesi. Et provosoi etkä provosoidu tilanteissa. Olet keskittymiskykyinen ja päämäärätietoinen, mutta ymmärrät kuitenkin omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Noudatat annettuja ohjeita ja pidät sovituista asioista kiinni.

Hienoa, jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on suoritettuna voimankäytön lisäkoulutus, kaasusumutinkoulutus, ensiapukoulutus, työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 -koulutus. Pidämme tärkeänä, että asenteesi on oikeanlainen, olitpa sitten kokenut ammattilainen tai tulokas alalla, joka haluaa oppia hyvässä tiimissä.

Edellytämme nuhteetonta taustaa ja joissakin tehtävissä vaaditaan myös, että tekijän luottotiedot ovat kunnossa. Vanhat merkinnät eivät automaattisesti estä työllistymästä
– ymmärrämme, että jokainen tekee joskus virheitä, siksi asenteesi ja tulevaisuuden suunta merkitsevät enemmän kuin menneisyys. 

Mikäli järjestyksenvalvojakorttisi on vanhenemassa, ei hätää, järjestämme tarvittaessa kertauskoulutuksen. Seuraava kertauskoulutus on Lahdessa 12.6.2021. Kysy kertauskoulutuksesta! 

Mitä tarjoamme?

Meillä työskentely on tehty helpoksi – jokainen Järjestyksen tekijä saa itse päättää, mille keikoille lähtee töihin. Uusille tekijöille tarjoamme mukavan ja ammattimaisen tiimin, jonka kanssa on helppo lähteä kaikenlaisille keikoille töihin. Tapahtumapalvelu Järjestys järjestää tekijöilleen tarvittavat työvaatteet ja -varusteet.

Tälle kesäkaudelle meillä on tarjolla useita satoja työvuoroja. Työvuoroja on tarjolla ainakin Lahdessa, Lohjalla, Helsingissä, Kuopiossa, Turussa ja Oulussa. Meillä on tekijöitä, jotka lähtevät Etelä-Suomesta keikoille kaikkialle Suomeen, koska meillä on hyvä porukka, kustannustehokkaat ja kätevät kimppakyydit ja majoitukset. Mielellämme kerromme toiminnastamme lisää, kun tavataan. Teemme kaikkien kanssa kirjalliset sopimukset, työskentelitpä meille sitten yhden keikan tai kymmenen vuoden ajan.

Kenelle työ sopii?

Työ voi sopia sinulle, mikäli olet odotuksiamme vastaava reipas työnhakija ja pidät keikkatyöstä tapahtumissa ja/tai etsit lisätöitä ja/tai opiskelet. Meillä voit itse vaikuttaa, milloin ja minkä mittaista työvuoroa teet ja minne lähdet töihin.

Miten haet paikkaa?

Hyvä työhakemus on sellainen, jossa kerrot itsestäsi ja kuvailet, miksi olisit hyvä tyyppi kasvavaan tiimimme. Kerro hakemuksessasi alaan liittyvät ja sitä tukevat lupakortit ja muu työskentelyä tukeva osaaminen, esimerkiksi harrastustoiminta ja/tai koulutus. Hakemuksessa on mainittava sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Muistathan myös mainita hakemuksessasi, mikäli joku Järjestyksen tekijöistä suositteli meitä sinulle tai jos sinulla on kaksi muuta suosittelijaa. Suosittelijat ovat hyvä lisä hakemukseen, mutta eivät ole pakollisia.

Lähetä vapaamuotoinen suomenkielinen työhakemus ja mahdollinen cv meille sähköpostilla osoitteeseen rekry@jarjestys.fi. Viestin otsikoksi laita: ”Työhakemus oma etu- ja sukunimesi”.

Käsittelemme työhakemuksia muutaman kerran viikossa ja mikäli hakemuksesi erottuu edukseen, otamme sinuun yhteyttä.

Lisätiedot

Parhaiten saat lisätietoja, kun tapaamme etänä tai kahvikupillisen ääressä.
Haastattelu ei vielä sido sinua mihinkään.

Mikäli ennen hakemuksen jättämistä sinulla on kysyttävää, voit laittaa meille sähköpostia
rekry@jarjestys.fi. Laitahan viestin otsikoksi ”Lisätietopyyntö oma etu- ja sukunimi”. Muistathan laittaa viestiisi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Viesti, joka ei sisällä pyydettyjä tietoja, jätetään käsittelemättä.

Katso lisätiedot: jarjestys.fi 

Järjestyksenvalvoja (useita paikkoja)

Helsinki
Lahti
Lohja
Kuopio
Oulu
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Yrittäjä
Ei työkokemusta
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja