Skip to main content

Järjestyksenvalvoja tapahtumaturvallisuuteen Hartwall Arenalle

Normaali elämä odottaa jo ihan kulman takana ja tapahtumia ei suinkaan ole suurilta osin peruttu, niitä on vain siirretty. Ja kun yleisö pian rynnii takaisin Hartsulle, tarvitaan paikalle PARHAAT järjestyksenvalvojat.

Rekrytoimme nyt järjestyksenvalvojia Hartwall Arenalle.

Järkkärin homma on todella monipuolinen pesti, jota voidaan Hartwall Arenan kokoisessa paikassa räätälöidä tekijän mukaan. Tämä työ vaatii tietenkin tietynlaista jämäkkyyttä, mutta mitään nurkassa seisovaa yrmyä ei haeta. Laita hakemus tulemaan, jos taskussasi on jo järjestyksenvalvojan kortti ja omaat reippaan ja reilun asiakaspalveluasenteen.

Työtä voit tehdä keikkaluontoisesti, omien aikataulujesi mukaan. Mutta sen voimme kertoa, että Hartwall Arenan kalenteri on buukattu aivan ääriään myöten täyteen! Hartsulla pääset osaksi Suomen suurimman tapahtuma-areenan mahtavaa fiilistä ja rentoa työporukkaa. Hae mukaan, jos haluat olla siellä missä tapahtuu!

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.berman@barona.fi

Barona HoReCa Oy

Hartwall Arena on Euroopan vilkkaimpia viihdekeskuksia, jossa järjestetään toinen toistaan upeampia tapahtumia. Arenanalla työskentelevät Suomen kovimmat tapahtuma-alan ammattilaiset.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Järjestyksenvalvoja tapahtumaturvallisuuteen Hartwall Arenalle

Barona HoReCa Oy
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus