Skip to main content

Jauhemaalari konepajaan

Haetko uusia haasteita työuralla? Nyt olisi loistava tilaisuus löytää uusi ja mielenkiintoinen työpaikka hyvissä olosuhteissa.

Haemme asiakkaallamme Nummelaan motivoitunutta ja kokemusta omaavaa jauhemaalaria. Olet tottunut työskentelemään konepajassa ja kaksivuorotyö sopii sinulle hyvin.

Tehtävään haetaan henkilöä, joka on valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa ja jossain vaiheessa rekrytoituminen asiakkaalle on mahdollista.

Mikäli kiinnnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 12.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: dominika.kowalczyk@barona.fi, 050 305 0153

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Jauhemaalari konepajaan

Barona Teollisuus
03400 Vihti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Vihti
Barona Teollisuus
Vihti
Barona Teollisuus
Porvoo
Barona Teollisuus
Vantaa
Barona Teollisuus
Jyväskylä