Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

JAVA BACKEND -KEHITTÄJIÄ / Systems, Tampere

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Toimintamme kasvaessa etsimme Patria Systemsille JAVA BACKEND -KEHITTÄJIÄ uuteen tiimiin Tampereelle!

Syväsukella tai laajenna osaamistasi, kerro meille mikä sinua innostuttaa ja valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Tässä roolissa pääset toteuttamaan Suomen puolustusvoimien sotavarustusta vaikuttamisen, taistelunjohdon sekä tilannekuvan alueilta. Tehtävässä toimiessasi voit päästä osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi kautta tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita. Koodaamisen lisäksi tiimissä tehdään järjestelmä- ja arkkitehtuurisuunnittelua, testausta sekä toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan laajasti järjestelmämme kehitykseen, kuten testausautomaatioon ja konfiguroinnin automatisointiin. Jos taas olet vielä urasi alkutaipaleella, tiimimme antaa askelmerkkejä kehittymiseesi. 

Pöydällämme on kaksi eri tyyppistä projektia, joista molempiin etsimme tekijöitä:

Päivitämme tutkajärjestelmää  ja lisäämme siihen uusia ominaisuuksia. Samalla kehitämme testausautomaation ja automaattisen konfiguroinnin järjestelmää. Näiden kehitystöiden avulla mahdollistamme tuotteen ylläpidon pitkälle tulevaisuuteen. Mikäli kansainväliset tehtävät kiinnostavat sinua, tästä tiimistä löytyy tontti myös niihin. 

Toisessa projektissa suunnittelemme ja toteutamme uusia suorituskykyjä taistelujohtojärjestelmään integroimalla siihen uusia osajärjestelmiä. Projekti on mielenkiintoinen ja siinä riittää vaihtelevaa tekemistä pitkälle tulevaisuuteen. 

Lupaamme, että tehtävissämme teknisen osaamisen karttumisen lisäksi saat laajalti osaamista myös itse toimialasta ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Kysy meiltä lisää!

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut, kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Tehtävissämme onnistumista tukee, jos sinulla on: 

  • tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen korkeakouluopintoja
  • opintojen tai työn kautta hankittua kokemusta Java- ja Linux-ympäristöistä 
  • osaamista esimerkiksi seuraavista; Linux, Kubernetes,  Spring/ Spring bootista, virtualisoinneista, Jenkinsistä, mikropalveluista tai verkkoratkaisuista
  • testaus- ja konfigurointiautomaatio-osaamista, esimerkiksi Robot Framework ja Ansible.
  • CI-alustojen ymmärrystä, esimerkiksi Jenkings ja Gradle
  • positiivinen ja innostunut asenne kehittämiseen ja ratkaisukeskeinen työote 
  • sujuva suomen- ja englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampereella. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Emppu (emppu@porkkanajakeppi.fi), puh. 0400 710 141.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 13.6.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

JAVA BACKEND -KEHITTÄJIÄ / Systems, Tampere

Tampere
Vakituinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus