Skip to main content

Java/Fullstack-kehittäjä asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin

Java/Fullstack-kehittäjä asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin

Muutamme datan menestykseksi: Alma Talent tarjoaa älykkäitä tiedolla johtamisen ratkaisuja, joiden avulla yritykset kehittävät ja tehostavat toimintaansa ja tekevät parempia päätöksiä.

Etsimme Alma Talentin Asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin kokenutta backend- tai fullstack-kehittäjää. Pääset työskentelemään Suomen kattavimpien kiinteistö- ja yritystietopalveluiden parissa. Tiimi kehittää muun muassa Alma Talentin  kiinteistö- ja huoneistohakua (https://tietopalvelut.almatalent.fi/), jonka lisäksi jakelemme tuotteitamme rajapintapalveluiden kautta suoraan asiakkaille. Asiakkaitamme ovat mm. pankit, viranomaiset, kiinteistövälittäjät ja isännöitsijät.

Asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimi vastaa kehittämistään sovelluksista koko elinkaaren aikana. Pitkän aikavälin teknisestä laadusta ja ylläpidettävyydestä huolehdimme muun muassa suunnittelun, teknisen dokumentaation, automatisoidun testauksen ja koodikatselmointien kautta. Tämän lisäksi listaamme liiketoiminnasta erillään olevaan Kanban-tauluun työn alle otettavia teknisen velan poistoon liittyviä tehtäviä. Meille on oikeasti tärkeätä kehittää palveluamme korkean laadun standardeilla.

Kehitystiimimme valitsee käytetyt teknologiat itsenäisesti. Tällä hetkellä projektien backend-stackeista löytyy muun muassa Java 11, TypeScript, Spring Boot, Docker, AWS Fargate ja AWS Lambda. Tietokantoina toimii useampi MongoDB ja DynamoDB. Frontendia rakennamme Reactilla ja TypeScriptillä.

GitHub, Infrastructure as Code ja Splunk ovat myös käytössämme päivittäin. Käytettyjä teknologioita evaluoidaan jatkuvasti ratkaistavan ongelman ehdoilla.

Tarjoamme:

 • Avainpaikan Alma Talentin kehitystiimissä
 • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat
 • Mukavan ilmapiirin ja koko tiimin tuen
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
 • Joustavat työajat ja lomakäytännöt, toimivat etätyökäytännöt

Tehtävässä menestymisessä auttavat:  

 • Vahva osaaminen fullstack- tai backend-kehittämisestä, esimerkiksi Kotlin/Java tai Node.js
 • Kyky oppia uutta ja olla kiinnostunut uusista ratkaisumalleista sekä teknologioista
 • Kokemus rajapintojen kehittämisestä
 • Osaaminen tietokannoista
 • Kokemus pilvipalveluiden, erityisesti AWS:n hyödyntämisestä
 • Hyvät tiimityötaidot ja rohkeus tarttua asioihin

Meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen. Meille on tärkeää markkinoiden parhaiden palveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen. Uskomme myös, että laadukkaita palveluita syntyy, kun työntekijät voivat hyvin. 

Kiinnostuitko?
Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan pikaisesti.

Niilo Ursin
Liiketoimintajohtaja, Alma Talent 
niilo.ursin@almamedia.fi
Twitter: @niiloursin

Lisää meistä:
https://devaaja.almamedia.fi/
https://twitter.com/almadevelopers
https://www.almatalent.fi/ 
#rohkeuskasvaa
#almaspirit

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Java/Fullstack-kehittäjä asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin

Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus