Skip to main content

Java-kehittäjiä, IT-tietoyksikkö

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissa työskentelee yli 800 asiantuntijaa. Töitä tehdään monipaikkaisesti nykyaikaisilla työvälineillä. Parannamme ja joustavoitamme jatkuvasti päivittäistä työn tekemistä. Keskitymme oikeiden asioiden tekemiseen. IT-asiantuntijamme ovat avainasemassa, kun uusia toimintatapoja luodaan. Meillä ammattilaiset kehittävät IT-ratkaisuja itseohjautuvasti hyvän tiimin tuella.
 
Kelan IT-tietoyksikössä työskentelevät tiedon varastoinnin ja jalostuksen sekä tiedonvälityksen asiantuntijat. Yksikössämme kehitetään tiedon varastoinnin ja -välityksen ratkaisuja ja sovelluksia sekä muita tietosisältöjen jalostamiseen ja hyödyntämiseen liittyviä palveluja vahvassa yhteistyössä Kelan muiden toimintojen kanssa. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien.
 
IT-asiantuntija, Java-kehittäjä
 
Haemme vakituiseen työsuhteeseen useaa java-kehittäjää Helsinkiin tai Jyväskylään. Myös muut paikkakunnat voivat tulla kyseeseen.
 
Jos olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaavaa tiimipelaaja, joka tuntee vetoa sovellusten suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotyöhön, voit olla hakemamme henkilö! Hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukyky ja into uuden oppimiseen vievät pitkälle. Tulet osaksi ketterää tiimiä, jonka tehtävät liittyvät kansallisiin tietojenvaihtoratkaisuihin sekä Kelan sisäisesti, että Kelan ja eri toimijoiden välillä.
 
Odotamme sinulta:
muutaman vuoden työkokemusta ketterästä sovelluskehityksestä java-ympäristössä
hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
itseohjautuvuutta, aktiivista ja positiivista työotetta
sujuvaa suomen kielen taitoa
 
 Arvostamme
korkeakoulututkintoa tai -opintoja
osaamista testiautomaatiosta
 
Tiimien tehtäviin liittyy mm. oheisia avainsanoja:
Java EE, Java11, Springboot, Springbatch, REST, JSON, JPA, HTML, React, SQL, PostgreSQL, DB2, Maven, Jenkins, Nexus, Bitbucket/Git, Sonar, integraatiot, Kontitus, OpenShift, Tekton, RobotFramework, MQ, DevOps, Jira
 
Kehitämme IT-palveluja ketterissä tiimeissä, joissa saat tukea huippuluokan kollegoilta ja loistavan työporukan.

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi sekä työpaikan, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa. Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ravintoedun.
 
Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
 
Kiinnostuitko?
 
Lue lisää Kelasta työnantajana ja hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 30.9.2022. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Jani P Kokkonen ja Tinna Toikka, [email protected]

https://www.kela.fi/uramahdollisuuksia-it-tyo

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Jani P Kokkonen ja Tinna Toikka, [email protected]
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.09.2022
Ilmoitus jätetty: 14.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11617265

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Java-kehittäjiä, IT-tietoyksikkö

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 01.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti