Skip to main content

JOHTAJA

Rakentamaan MTI:stä Euroopan johtavaa matkailualan toimijaa

Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteinen asiantuntijayhteisö tuottaa tutkimukseen perustuvaa matkailualan yliopistokoulutusta sekä työelämän vaatimuksiin vastaavaa ammattikorkeakoulutusta sekä kehittämis- ja innovaatiotoimintaa.

 

Johtajan päätehtävät keskittyvät toiminnan strategiseen ja operatiiviseen ohjaamiseen, ulkoisten ja sisäisten sidosryhmäsuhteiden ja verkostojen johtamiseen sekä matkailualan elinkeinotoimintaa vahvistavan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan kehittämiseen. Pääset kehittämään tutkimusperustaista matkailualan opetusta yhteistyössä keskeisten sidosryhmien kanssa. Tehtävänäsi on myös ohjata ja johtaa asiantuntijaorganisaation tieteellistä tutkimustyötä. Seuraat tieteen kehitystä alalla ja osallistut matkailualan tutkimusperusteiseen   yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä kansainvälisiin tutkijaverkostoihin. Olet aktiivinen myös liike-elämän suuntaan kartoittaen yhteistyön mahdollisuuksia ja yritysten tarpeita matkailualan tutkimukselle ja opetukselle. 

Odotamme sinulta näkemyksellisyyttä matkailuelinkeinon ja matkailuliiketoiminnan kehityksestä sekä innovatiivista kyvykkyyttä löytää ratkaisuja liiketoiminnan kehittämishaasteisiin. Sinulle on jo kertynyt vahvaa näyttöä kehittämis-, palvelu- ja innovaatiotoiminnan alueilla. Sinulla on rohkeutta ajatella isosti, mutta kestävästi. Toivomme, että olet suorittanut tutkimusalueelle soveltuvan tohtorin tutkinnon. Toimit luontevasti alan tutkimus-, koulutus- ja yritysverkostoissa, myös kansainvälisesti. Olet tuloshakuinen ja uudistava asiantuntijayhteisön johtaja, ja sinulla on kokemusta vastuullisista johtamistehtävistä. Yhteistyökykysi, verkostoitumistaitosi ja innostuksesi kehittää matkailualan käytäntöjä ja tutkimusta ovat valttikorttisi.

Tehtävässä onnistumisen kannalta on eduksi, mikäli sinulla on näyttöä kansainvälisestä tieteellisestä toiminnasta, rahoituksen hankkimisesta sekä hankkeiden johtamisesta. Olet kiinnostunut matkailualan ilmiöistä ja myös ammattikäytäntöihin liittyvästä tieteellisestä tutkimustyöstä. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän aktiivisesti kehittyvässä toimintaympäristössä. Monitieteinen, asiantunteva ja sitoutunut korkeakouluyhteisö on erinomainen työsuhde-etu, sen lisäksi tarjoamme sinulle myös monipuolisesti työhyvinvointia tukevat työsuhde-edut jatkuvasti kehittyvässä ja luovassa korkeakouluyhteisössämme. Mielenkiintoisen uramahdollisuuden lisäksi Lappi tarjoaa upeat puitteet luonnonläheiseen vapaa-ajanviettoon sekä matkailuelinkeinon myötä kansainvälisen ilmapiirin.

Tervetuloa Lappiin ja Rovaniemelle, Suomen matkailun pääkaupunkiin kehittämään yhdessä meistä Euroopan johtava matkailualan asiantuntijayhteisö!

Jos tämä tehtävä puhutteli sinua, lähetä CV hakemuksesi ja palkkatoiveesi kanssa viimeistään 17.11. 2021 osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-16468.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Sanna Aikio p.040 717 9796 ja Seija Malmi p. 040 522 53 30. 

 

 

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) on Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteinen asiantuntijayhteisö, jossa tehdään matkailualan korkeakoulutusta ja tutkimusta tiiviissä yhteistyössä elinkeinoelämän, kansainvälisen tiede- ja tutkimusyhteisön, koulutusorganisaatioiden ja viranomaisten kanssa. MTI luo pohjaa kestävän ja hallitun kasvun toimintaedellytyksille matkailun toimialalla ollen matkailualan suunnannäyttäjä ja digitaalisuuden kehityskumppani. Kansallisesti ainutlaatuinen matkailualaa palveleva MTI tavoittelee alan johtavaa eurooppalaisen osaamiskeskittymän asemaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti