Skip to main content

Johtaja, ammatillinen koulutus / TREDU

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme Tampereen seudun ammattiopistoon johtajaa vakituiseen virkaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on johtaa Tampereen seudun ammattiopiston toiminnan kokonaisuutta, vastata toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisen johtamisen prosessista sekä strategian toimeenpanosta ja strategisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Johtajana olet ihmisläheinen ja innostava. Kykenet aktiivisesti kehittämään ja uudistamaan toimintaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 2 §:n mukainen rehtorin kelpoisuus.

Eduksi katsotaan ammatillisen koulutuksen tuntemus, kokemus muutosjohtamisesta sekä tiedolla johtamisesta, laajat yhteistyöverkostot sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva englannin kielen taito.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442.

Hakuaika päättyy 10.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Teppo Rantanen, puh. 040 023 5442.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Johtaja, ammatillinen koulutus / TREDU

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus