Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Johtamisjärjestelmien auditoija/pääarvioija, Eurofins

Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. .
Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.

Kuvaus

Etsimme Eurofinsille auditoijaa/pääarvioijaa johtamisjärjestelmien pariin. Mikäli työskentelet mielelläsi laatu-, ympäristö- sekä työturvallisuusasiaoiden parissa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta arvioijan tehtävistä, tämä työ voi olla sinua varten. Työ on kokoaikainen ja vakituinen suoraan Eurofinsille. Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa.

Työtehtävät

Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu johtamisjärjestelmien palvelukokonaisuuteen. Akkreditoituna toimijana sertifioimme laatujärjestelmiä ISO 9001 ja ISO 13485 -standardien mukaisesti, ympäristöjärjestelmiä ISO 14001 -standardin mukaisesti sekä työturvallisuusjärjestelmiä ISO 45001 -standardin mukaisesti.

Työnkuvaasi kuuluu auditointisuunnitelmien tekeminen, johtamisjärjestelmien auditoiminen sekä raportointi itsenäisesti tai osana auditointitiimiä. Mikäli arvioinnissa auditoija havaitsee poikkeamia suhteessa vaatimuksiin, laaditaan niistä poikkeamalomakkeet arviointiraportin liitteiksi. Poikkeamien korjaavien toimenpiteiden arviointi suoritetaan asiakkaan toimittamien poikkeama vastineisiin perustuen. Asiakkaat ovat suurelta osin valmistavan teollisuuden toimijoita, kuten esimerkiksi elektroniikka-, osavalmistajia tai toimialan muita yrityksiä ja organisaatioita. Asiakkaat ovat pääosin suomessa toimivia yrityksiä, mutta arvioitavia toimipisteitä tai yrityksiä on myös rajoitetusti suomen ulkopuolella. Työ edellyttää matkustusta ja asiakaskäyntejä keskimäärin noin 3-4 päivää viikossa.

Tiimimme sijoittuu Tampereelle. Työssäkäyntialueella asuminen tai sinne muuttaminen ei ole täysin välttämätöntä, koska työ tapahtuu suurelta osin asiakkaan luona sekä myös etätyöskentelyyn on meillä hyvät mahdollisuudet.

Etsimämme henkilö on

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi sähkö, automaatio tai elektroniikka puolelta tai vastaavaa koulutusta sekä työkokemusta näihin toimialoihin liittyen. Katsomme eduksi kokemuksen laatu-, ympäristö- sekä työturvallisuus asioiden parissa toimimisesta sekä aikaisemman kokemuksen arvioijatehtävistä.
Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on myös aiempaa kokemusta asiakastyössä toimimisesta. 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Muuta tietoa

•   Aloitus: sopimuksen mukaan
•   Sijainti: Tampere
•   Kesto: vakituinen, kokoaikainen
•   Yhteystiedot: tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki kyselyt tehtävään liittyen pyydetään lähettämään Academic Workille.

Infoa asiakkaasta

Lue lisää Eurofinsistä täältä.

Eurofins Expert Services yritysvideo löytyy YouTubesta.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15055715

Johtamisjärjestelmien auditoija/pääarvioija, Eurofins

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus