Skip to main content

Johtava asiantuntija, Design for Sustainable Business

Tule joukkoomme Muotoiluinstituuttiin vahvistamaan Design-vahvuusalueen monialaista TKI-toimintaa (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta) ja kehittämään kestävää ja vastuullista muotoilua LABin strategian ja vahvuusalueiden tiekarttojen  mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu Design for Sustainable Business tutkimustiimin  rakentaminen ja kehittäminen sekä julkaisutoiminta.

Odotamme sinulta: 

  • vahvaa osaamista tuotteiden, palveluiden ja liiketoiminnan vastuullisesta ja kestävästä muotoilusta sekä ymmärrystä kiertotalouden mahdollisuuksista uudistuvalle tuotekehitykselle ja liiketoiminnalle 
  • kokemusta kansallisesta ja kansainvälisestä TKI-toiminnasta sekä ymmärrystä  tuote- ja palveluinnovaatioiden kaupallistamisesta hyvää suomen ja englannin  kielen taitoa sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
  • korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta 

Edellytämme tulevaisuusorientoitunutta ja sparraavaa työotetta, vahvaa tiimityökykyä rakentaa kehittämishankkeita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa sekä hakea niihin rahoitusta. Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Tuemme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan.

Vakituinen tehtävä alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi on Lahden kampus. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa TKI-johtaja Kristiina Soini-Salomaa, kristiina.soini-salomaa@lab.fi,  044 708 1813.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 30.9.2021 klo 23:59 mennessä.

LAB-ammattikorkeakoulu toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. Meillä työskentelee yli 8500 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi