Skip to main content

Johtava (Lead) sähkösuunnittelija

Työtehtävä

Tehtäviisi kuuluu lead sähkösuunnittelu monipuolisissa ja globaaleissa teollisuuden investointihankkeissa joissa pääset käyttämään jo hankittua / kehittämään ammatillista osaamistasi esi-, perus- ja toteutussuunnitteluprojekteissa. Toteutus- ja laajoissa perussuunnitteluprojekteissa tehtäviin kuuluu sähkösuunnittelu tiimin johtaminen ja toimiminen osaprojektipäällikkönä. Esi- ja perussuunnitteluhankkeissa tehtäviisi kuuluu konseptisuunnittelu ja raporttien tuottaminen itsenäisesti ja yhteistyössä projektijäsenten kanssa.

Teemme suunnittelua kemian-, kaivos- ja puu- ja paperiteollisuuden projekteissa konseptivaiheesta aina laitoksen/projektin käyttöönottoon asti. Tyypillisimmin teemme suunnittelua osana teollisuuden isoja investointiprojekteja.

Haemme suunnittelijaa ensisijaisesti Vantaan tai Kouvolan toimipisteisiin, mutta myös muut AFRYn toimistot ovat mahdollisia.

Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on:

  • DI:n tai insinöörin koulutus
  • Kokemusta teollisuuden projekteista ja sähkösuunnittelusta
  • Kokemusta teollisuuden sähköjakelujärjestelmistä
  • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä valmiutta matkustaa kotimaassa sekä ulkomailla.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernin työympäristön ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Lisäksi saat mahdollisuuden syventää osaamistasi tai laajentaa osaamistasi uusille alueille. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jukka Korhonen, p. +358 50 461 7619 (Vantaa), Elina Miettinen, p. +358 50 5485 538 (Kouvola) ja Aki Suittio, p. +358 50 534 0804.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.10.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon.

AFRYläiset ovat olleet aktiivisia vapaa-ajan kerhojen järjestäjiä, ja aktiviteettimme vaihtelevat paikkakunnittain crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin. Tuemme vapaa-ajan kerhoja mittavasti ja kannustamme myös työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa. ​​​​​​​

Olemme 16 000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Johtava (Lead) sähkösuunnittelija

Vantaa
Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus