Skip to main content

Johtava sähkösuunnittelija / sähkösuunnittelija

Työpaikan kuvaus

Tehtäviisi kuuluu prosessisähkösuunnittelu monipuolisissa ja globaaleissa teollisuuden investointihankkeissa joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Kykyjesi ja osaamisesi mukaan pääset suunnittelemaan muun muassa prosessimoottorien käyttöjä, teollisuuden sähköjakelua, apusähköjärjestelmiä ja kaapelointeja. Pääset osallistumaan teollisuuden projektien toteutukseen ja läpivientiin. Pääset myös mukaan suoraan asiakasrajapintaan ratkomaan projektissa eteentulevia asioita sähkösuunnittelun osalta. Ajoittain tulee myös mahdolliseksi osallistua tehtaiden käyttöönottoihin ja toimia suunnittelijana työmaan tukena paikanpäällä ulkomaan ja kotimaan projekteissa.

Johtavana suunnittelijana pääset johtamaan sähkösuunnittelutiimiä toteutusprojekteissa ja suunnittelemaan kokonaisuuksia esisuunnitteluprojekteissa.

Kestävä kehitys on stategiamme keskiössä. Tämä näkyy konkreettisesti siinä minkälaisia projekteja teemme. Tehtävässä pääset osaksi ja täydennät kokenutta ja osaavaa tiimiä ja saat täyden tuen kehittymiseen.

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Sähkö-DI:n tai sähköinsinöörin koulutus
  • Sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Hyvä asenne

Voit olla jo kokeneempi suunnittelija, vaihtamassa alaa tai vastavalmistunut.

Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja kykyä ratkoa ongelmia ja nähdä ratkaisujen vaikutukset muihin asioihin. Arvostamme myös sopeutumiskykyä ajoittain nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä valmiutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla.

Jos olet kokeneempi suunnittelija, jolla on jo itsenäinen työskentelyote toimia teollisuuden ympäristössä, niin tittelisi räätälöidään osaamisesi mukaan ja sinulla on myös mahdollisuus työskennellä AFRYn paikallistoimistoilta käsin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernin työympäristön ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vastapainona on vapaus kehittyä ja kehittää sekä yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Yrityksen kuvaus

AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Olemme 17 000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Lisätietoja

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon.  AFRYläisillä on myös mahdollisuus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme : https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Jukka Korhonen, p. +358 50 461 7619 (Vantaa)
  • Aki Suittio, p. +358 50 534 0804 (Kouvola/Vantaa)

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.8.2022 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Johtava sähkösuunnittelija / sähkösuunnittelija

Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus