Skip to main content

Johtava Suunnittelija, Putkistosuunnittelu

Oletko sinä etsimämme putkistosuunnittelun asiantuntija? Mikäli pystyt tekemään konseptisuunnittelua ja olet valmis johtamaan putkistosuunnittelijoiden tiimiä toimitusprojekteissa, tutustu ihmeessä tähän tehtävään.

Prosessi- ja Putkistosuunnitteluosaston vastuulla on kattilalaitosten putkistojen määrittely sekä prosessisuunnittelu niin myynti- kuin toimitusprojekteihin. Me toteutamme putkistot ja prosessiratkaisut kattilalaitoksiin läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Olemme vahvistamassa putkistotiimiämme ja etsimme Johtavaa Putkistosuunnittelijaa Tampereen toimistollemme. Johtavana Putkistosuunnittelijana työskentelet myynti-, toimitus- sekä kehitysprojekteissa. Johdat projektia eri sen vaiheissa, ohjaat projektin asiantuntijoita, koordinoit, aikataulutat ja seuraat projektin edistymistä.

Myyntivaiheessa työsi koostuu enimmäkseen putkistojen laitoskonseptin kehittämisestä yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Toteutusvaiheessa työskentelet Johtavana Putkistosuunnittelijana niin toimitus- kuin kehitys- ja tutkimusprojekteissa. Putkistosuunnittelutiimin johtavana asiantuntijana olet tärkeä yhdyshenkilö ja työskentelet läheisesti asiakkaiden, toimittajien sekä muiden Valmetin asiantuntijoiden kanssa.

Keskeiset tehtäväsi myyntivaiheessa:

  • Konseptisuunnittelu pääputkistoille
  • Hinnoittelun tukeminen
  • Asiakasvaatimusten sekä laitosstandardien tutkiminen ja huomioiminen

Keskeiset tehtäväsi toteutusvaiheessa:

  • Konseptisuunnittelu kattilalaitosten korkeapaineputkistolle
  • Projektin putkistoratkaisujen seuranta ja ohjaus
  • Kustannusten, määrien sekä aikataulun ja etenemän seuranta
  • Suunnittelun tarkistaminen ja hyväksyminen
  • Putkistosuunnittelun prosessin kehittäminen

Edellytykset:

Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto mekaanisen suunnittelun (tai vastaavalta) alalta sekä riittävä ymmärrys kattilaprosesseista. Tietämys Painelaitedirektiivistä (PED) sekä soveltuvista standardeista on eduksi. Viidestä kymmeneen vuotta kokemusta laitos-, mekaniikka- ja/tai putkistosuunnittelusta. Sujuva englanninkielen kirjallinen sekä suullinen taito (muut kielet katsotaan eduksi).

Onnistuaksesi tässä tehtävässä, sinun tulee hallita suuriakin projekteja, nähdä oikea tilannekuva sekä mahdolliset vaikutukset ja seuraamukset projektille mutta sinun tulee myös kyetä tarkkaan ja yksityiskohtaiseen työskentelyyn. Toimiessasi sekä myyntivaiheen konseptisuunnittelussa että toteutusvaiheen Johtavana Putkistosuunnittelijana, työ voi ajoittain olla hektistä sekä kuormittavaa. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on kykyä päätöksentekoon myös epävarmoissa tilanteissa. Olet innokas ottamaan vastaan uusia haasteita ja sinulla on korkeat vaatimukset omalle suoriutumiselle.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle keskeisen tehtävän asiantuntevassa ja kehittyvässä putkistosuunnittelutiimissämme. Pääset työskentelemään merkittävän vastuullisessa tehtävässä modernin teknologian parissa kansainvälissä projekteissa ja sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.

Lisätietoa:

Lisätietoa tästä tehtävästä voit saada Prosessi- ja Putkistosuunnittelun osastopäälliköltä Jaakko Puolitaipale +358 44 501 0583 tai Putkistotiimin vetäjältä Riikka Järvenpää-Grezis +358 50 345 1685.

Täytä sähköinen hakemuksemme 7.8.2022 mennessä ja liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Liity tiimiin!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Johtava Suunnittelija, Putkistosuunnittelu

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti