Skip to main content

Johtava ylihoitaja Psykiatrian hallinto

Haluatko työskennellä terveydenhuollon näköalapaikalla? Haemme nyt HUS MAKU Psykiatrian hallintoon vakituiseen virkaan johtavaa ylihoitajaa.

HUS Psykiatria on HUS Maakunnallisten kliinisten palveluiden (MAKU) tulosyksikkö, jossa vastaamme divisioonamallilla HUS alueen avohoitopainotteisesta psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä vaativista psykiatrisista tutkimuksista ja hoidoista vuodeosastoillamme. HUS Psykiatriassa työskentelee 2 300 eri alojen ammattilaista, joista yli 1 500 on hoitotyön ammattilaista.

Haemme nyt vakituiseen tehtävään HUS MAKU Psykiatria johtavaa ylihoitajaa.

Johtava ylihoitaja toimii tulosyksikön toimialajohtajan alaisuudessa vastaten hoitotyön johtamisesta, kehittämisestä, osaamisen rakenteista, tutkimuksesta sekä resurssiallokaatiosta. Johtava ylihoitaja osallistuu aktiivisesti toimialan strategiseen suunnitteluun ja toteutukseen.

HUS Psykiatria on yksi neljästä Magneettisairaala-statusta hakevasta HUS tulosyksiköstä. Johtava ylihoitaja johtaa hankkeen etenemistä. Johtava ylihoitaja osallistuu myös muihin HUS-tason kehittämis- ja laatuhankkeisiin, tärkeimpinä JCI ja digitaalisten palveluiden kehittäminen, sekä toimitila- ja sairaalahankkeisiin.

Hakijalta odotamme useamman vuoden ylihoitaja- tai vastaavaa hoitotyön johtamiskokemusta, laajaa kokemusta ja näyttöä onnistuneista kehittämishankkeista sekä näyttöä muutosjohtamisosaamisesta. Arvostamme innovatiivista ja tutkimuksellista työotetta ja hyvää verkostojen hallintaa. Tulevat muutokset liittyvät HUS organisaatiomuutoksiin, SOTE-integraatioon sekä Laakson yhteissairaalarakentamiseen.

Työn aloitusajankohta on 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (21.9.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi yliopistotutkinto sekä kokemus johtamistehtävissä ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti tehtävästä lisätietoja: toimialajohtaja Jesper Ekelund, p. 040 121 6758 (jesper.ekelund@hus.fi), HUS MAKU johtava ylihoitaja Taina Ala-Nikkola, p. 050 345 8130 (taina.ala-nikkola@hus.fi)
 

Johtava ylihoitaja Psykiatrian hallinto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus