Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Joulumyyjiä Helsinkiin

 

Hei sinä innokas joulumyyjä!

Oletko sinä asiakaspalvelun ammattilainen, joka nauttii aidosti asiakaskohtaamisista sekä myynnistä samalla huomioiden asiakkaiden tarpeet? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi tai etsitkö kenties lisätienestiä toisen työn rinnalle? Meillä on tarjota tähän oiva tilaisuus nyt tulevana joulusesonkina! 

 

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme keikkamyyjiä erilaisiin kaupan alan asiakasyrityksiimme pääkaupunkiseudulle. Toimipisteet ovat pääsääntöisesti vaatekauppoja, mutta töitä on mahdollista tehdä myös muissa myymälöissä. Työtä on tarjolla joulusesongin ajan, tämän vuoden loppuun saakka. Keikkatöitä on mahdollista jatkaa myös sesongin jälkeen. Kyseessä on keikkatyö ja sinä voit itse valita haluamasi vuorot. Näin ollen työajat ovat hyvin joustavia ja voit tehdä töitä oman aikataulusi mukaan. Tämä työ sopii toisen työn tai opintojen ohelle. 

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon.

Joulusesonki on tunnetusti kiireistä aikaa, jonka vuoksi sinun tulisi sisäistää työtehtävät suhteellisen nopeasti ja pitää positiivinen asenne yllä jouluhulinan keskellä.Hakemamme henkilö pystyy sopeutumaan nopeasti uusiin tilanteisiin, sillä työpaikat vaihtelevat. Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus on tässä työssä myös ehdoton etu. Sinulla tulisi olla ainakin vuoden työkokemus myyntitehtävistä erikoiskaupoissa. Työkokemuksesi voi olla karttunut esimerkiksi vaatemyymälöistä. Olethan myös täysi-ikäinen ja sinulla on sujuva suomenkielen taito. 

 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: Tarvittaessa kutsuttava, keikkatyö

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa

Palkka: Kaupanalan TES, palkanmaksu kerran viikossa

Aloitus: sopimuksen mukaan

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! 

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai arkena puhelimitse 10:00-16:00 välillä.

Yhteystiedot: puh. 0401319632/ vanessa.heino@rainmaker.fi 

 

Rainmaker – hakemusten käsittelijä ja työn mahdollistaja.

Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten. Autamme asiakkaitamme täyttämään avoimet työpaikat, sillä olemme työntekijäkokemuksen ammattilaisia. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi arvostat.

Joulumyyjiä Helsinkiin

Helsinki
Vuokratyö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus