Skip to main content

Jukkatalo Myyntiedustaja

Jukkatalo Oy on toiminut suomalaisten kotien rakentajana vuodesta 1968. Meillä on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo Oy on luotettava taloteollisuuden toimija, työnantaja ja yhteistyökumppani.

Haemme Oulun alueelle luovaa ja energistä
MYYNTIEDUSTAJAA JUKKATALO-MYYJÄKSI.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on tahtoa kehittyä talomyynnin huippuammattilaiseksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä sekä lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Haku on käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen timo.poikkimaki@jukkatalo.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.9.21.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Timo Poikkimäki 0456565329.

Jukkatalo Myyntiedustaja

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus