Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Julkaisuassistentti keikkatyöhön

Hei media-alan tekijä, oletko vielä vailla kesätyötä?

Etsimme kesäksi asiakkaallemme julkaisuassistentin tehtävään reipasta, oma-aloitteista ja näppärää tyyppiä. Työtä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen.

Työskentely: Työskentelet asiakkaamme toimipisteessä Joensuussa, osana ilmoitusvalmistuksen tiimiä. Työt toteutuvat arkisin klo 8-16. Työssäsi suunnittelet painettavat ja julkaistavat ilmoitukset asiakkaiden tilausten mukaan. Lisäksi työhön sisältyy jonkin verran taittotehtäviä. Työ on keikkaluontoinen, asiakkaan tarpeen mukaan. Välillä vuoroja voi olla kokoaikaisesti tai välillä 1-2 vuoroa viikossa.

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta printtimedian ja sähköisten julkaisujen parista, mielellään ilmoitusvalmistuksesta sekä taittotehtävistä. Sinulta löytyy media-alan koulutus ja hallitset vähintään alan yleiset järjestelmät (mm. Adobe Photoshop, Indesing ja Illustrator). Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Sijainti ja työn aloitus: Työpaikka sijaitsee Joensuussa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä ei voi tehdä Freelancerina eikä etyönä.

Palkkaus: Media- ja painoalan tes

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 20.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: johanna.karjunen@barona.fi, 0503270848 (arkisin klo 9-15)

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Luova yhdistää luovien alojen osaajat ja heitä etsivät yritykset. Rekrytoimme ja työllistämme joustavasti markkinoinnin, viestinnän, median ja muotoilun asiantuntijoita.  Olemme myös erinomainen kanava freelancereille lisäprojektien muodossa.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Julkaisuassistentti keikkatyöhön

Barona Luova
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus