Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Junatarjoilija Avecra Oy:lle

Junatarjoilija Avecra Oy:lle

Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja omaat reippaan työotteen?

Etsimme nyt asiakkaallemme Avecra Oy:lle reipasta ja ripeää junatarjoilijaa tuottamaan matkustajille parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia!

Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 350 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 19 asemien myyntipisteessä. VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua.

Junatarjoilijan tehtävässä toivomme sinulta aikaisempaa tarjoilu- ja asiakaspalveluosaamista. Eduksi katsomme, jos omaat kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan koulutuksen. Edellytämme myös anniskelupassia, hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta. Työskentelet sujuvasti myös yksin, etkä hätkähdä vuorotöitä ja liikkuvaa työympäristöä.

Ennen kaikkea olet aurinkoinen ja joustava asiakaspalvelija, ja olet tottunut työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Asiakaspalvelu luonnistuu sinulta niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin. Omaat hyvän paineensietokyvyn, ja tulet toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa - poikkeustilanteet junissa aiheuttavat välillä haastavia tilanteita. Tärkeintä on aito halu tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kestävät alustavasti vuoden loppuun. Työtunteja on tarjolla vähintään 60 h/3 viikkoa, todennäköisesti enemmänkin. Kyseessä on vuorotyö, joten edellytämme valmiutta myös yötöihin. Tässä on hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Riia Viljanen, 050 432 9897, riia.viljanen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Junatarjoilija Avecra Oy:lle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus