Skip to main content

Junior Business Controller

Me Hartwallilla tavoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa koko Suomen, eikä kotimaasta löydy montaa kauppaa ilman Hartwallin juomia. Brändeistämme löytyy rakastettuja juomia klassikko-Jaffasta aitoon harmaaseen. Nyt haemme uutta työkaveria talouden rooliin, jossa pääsee kasvamaan ja kehittymään tulevaisuuden tähdeksi. Haussa on:

Junior Business Controller

Haemme nyt rohkeaa tulevaisuuden tekijää täydentämään Hartwallin timanttista Business Controller -tiimiä. Junior Business Controllerina tuet kauppakanavan Business Controlleria monipuolisesti erilaisissa tehtävissä. Kauppakanava on Hartwallin suurin yksittäinen kanava, joten olet avainasemassa rakentamassa ja tukemassa kanavan liiketoimintaa. Avustavien tehtävien lisäksi saat vastuullesi selkeän oman kokonaisuuden: pääset vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien
kuukausiraportoinnista, kontrolleista ja analyyseistä.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan tuemme ja ohjaamme sinua uudessa työssäsi. Tulet mukaan vuosibudjetointiin, ennustamiseen ja strategisten pitkän aikavälin suunnitelmien tekoon.  Vaikka roolisi on heti startista lähtien vastuullinen ja itsenäinen, ei apua ja työkavereita puutu: teet tiivistä yhteistyötä sekä oman esihenkilösi ja kauppakanavan myyntitiimin kanssa, mutta myös koko dynaamisen talouden tiimin ja muiden hartwallilaisten kanssa eri funktioista.

Tehtävä on loistava kasvumahdollisuus: saat näköalapaikan Hartwallin koko liiketoimintaan ja voit kehittyä talouden ammattilaiseksi. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, ja etätöiden tekeminen onnistuu joustavasti.

Haluatko kehittyä talouden huippuammattilaiseksi? Tule meille töihin!

Meillä asenne ratkaisee: toivomme sinun olevan aktiivinen ja myönteinen tyyppi, jonka kanssa muiden on hyvä tehdä töitä. Olet analyyttinen, tartut toimeen ja saat asioita tehdyksi.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa esimerkiksi kaupalliselta alalta ja muutaman vuoden kokemusta vastaavien tehtävien parista. Lisäksi edellytämme erinomaisia Excel-taitoja sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen hallintaa. Kokemus juoma- tai päivittäistavaratoimialasta on selkeä valtti. Myös SAPin, SAP BW:n ja Power BI:n käyttökokemus on iso plussa.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on aito halu oppia uutta. Meillä Hartwallilla sanottaisiin, että sinulla on lasi puoliksi täynnä: näet asioissa mahdollisuuksia ja haluat kehittää liiketoimintaamme vielä menestyvämmäksi. Olet kiinnostunut siitä, miksi asiat ovat kuin ovat – ja voisivatko ne olla vielä paremmin!

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. 

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi meillä satsataan eritysesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia.

Innostuitko? Mahtavaa!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisen liiketoiminnan ja vahvojen brändien parissa. Jos haluat kehittyä Controlling -ammattilaiseksi juoma-alan näköalapaikalla, tämä on sinun paikkasi. Mikäli sinulla on kysyttävää, soita Business Controller Lotta Josefssonille p.050 3762 970 perjantaina 26.11.2021 klo 13–14 ja maanantaina 29.11.2021 klo 9–10.

Lue täältä lisää, millaista Hartwallin taloustiimissä on olla töissä, ja mitä tehtäviin sisältyy. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2021 mennessä. Ethän odottele turhaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan työkaverin löydyttyä.

Junior Business Controller

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus