Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Junior Controller

Haemme nyt Asiakkaallemme Trio Lighting Scandinavia Oy:lle Junior Controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan ehdokkaan löydyttyä. 

Työtehtävät

Haemme tehtävään vastuullista, ulospäin suuntautunutta, joustavaa ja asioihin tarttuvaa tiimipelaajaa. Tässä tehtävässä pääset tukemaan talouspäällikköä ja toimitusjohtajaa erilaisissa työtehtävissä.

Työtehtäviin kuuluu raportointitehtäviä, analyyseja ja tilastojen tekemistä Excelillä. Tulet myös auttamaan  budjetoinnissa ja kuukausittaisessa raportoinnissa. Taloustehtäviisi kuuluu mm. reskontran hoitaminen, Intrastat- ja ALV- ilmoitusten laatiminen. Tarvittaessa tulet myös auttamaan myyntiä tarjousten ja myyntiraporttien laatimisessa. Tavoitteena on, että kasvat tehtävässä talouspäällikön tuuraajaksi.

Toivomme Sinulta

  • Erittäin vahvoja Excel- taitoja (osaaminen testataan)
  • Muutaman vuoden kokemusta talouspuolen tehtävien parista
  • Kokemusta hinnoittelusta ja marginaalien analysoinnista
  • Kokemusta reskontran hoitamisesta
  • Kokemusta kirjanpidon tehtävistä
  • Tarkkaa työotetta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäbonusta, jos sinulta löytyy jotakin näistä:

  • Kokemusta Intrastat- ilmoitusten laatimisesta
  • Kokemusta ja taustaa kansainvälisestä työympäristöstä
  • Microsoft Sharepointin käyttökokemus
  • Ruotsin tai Baltian kielen osaaminen

Mitä Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan pienehkössä organisaatiossa, jossa pääset osaksi kansainvälistä konsernia. Tarjolla on joustava hybridityömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä dynaaminen työporukka. Toimisto sijaitsee Helsingin Malmilla.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Maria Kostenko ([email protected] tai 020 7290 847) ja Juho Honkanen ([email protected] tai 020 7290 848).

Trio Lighting Scandinavia Oy

Trio on Euroopan johtava valaistusalan yritys tarjoten trendikkäitä sisustusvalaisimia edulliseen hintaan ja parantaen ihmisten hyvinvointia ja viihtyvyyttä kotona. Trio Lighting Groupilla on toimintaa yli 30 maassa, työllistäen tällä hetkellä noin 280 henkilöä. 

Suomessa yhteistyöyritys Trio Lighting Scandinavia Oy perustettiin vuonna 2011 ja on osa Trio Lighting Groupia. TLS Oy toimii Suomessa, Baltian maissa, Norjassa, Ruotsissa ja Islannissa. Yrityksellämme on vakiintunut asiakaskunta ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla, Hankkija-talossa. Trio Lighting Scandinavia Oy työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä. Yksi avain menestykseen on alusta asti ollut tiimimme ja palvelumme johon jatkuvasti panostamme suuresti.

Lue lisää yrityksen toiminta-ajatuksesta. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Junior Controller

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti