Skip to main content

Junior Fund Controller

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. 

Vahvistamme Back Office & Monitoring -tiimiämme ja haemme nyt joukkoomme uutta kollegaa nimikkeellä

Junior Fund Controller

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt CapManin Back Office & Monitoring -tiimiin uutta kykyä vakituiseen työsuhteeseen. Tiimi on vastuussa CapManin rahastojen ylläpidosta ja sijoittajaraportoinnista ja toimii yhteistyössä kaikkien CapManin sijoitustiimien kanssa rahastojen transaktioprosesseissa ja rahastojen päivittäisessä hallinnoinnissa.

Osana tiimiämme olet mukana mm. rahastojemme raportoinnissa, kassanhallinnassa, kirjanpidon valvonnassa, veroasioissa sekä sijoitustransaktioiden toteutuksessa.

Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen työkalujen ja prosessien kehittämiseen sekä rahasto- ja sijoitustietojen ylläpito ja käsittely. Sinulla voi olla jo jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet ehkä ottamassa ensimmäisiä askeleita urallasi. Päivittäisessä työssäsi olet aktiivisesti yhteydessä kollegoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa eri maissa, ja tehtävä edellyttää, että pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Toivomme sinulla olevan:

  • tutkinto kirjanpidosta, rahoituksesta tai vastaavasta;
  • kokemusta kirjanpidosta ja kassanhallinnasta;
  • erinomaiset taidot MS Office -työkaluista ja erityisesti Excelistä;
  • järjestelmällinen ja tarkka työskentelytapa; ja
  • erinomaiset tiimityötaidot, mutta myös kyky toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella toimialalla loistavien kollegoiden kanssa pääkonttorissamme Helsingin sydämessä. Kulttuurillemme on ominaista korkea ammattitaito yhdistettynä matalaan hierarkiaan. Tämä on tilaisuus olla osa kunnianhimoista pörssiyhtiötä ja kasvaa vaihtoehtorahastojen asiantuntijaksi. CapManilla nautit kattavista henkilöstöeduistamme sekä joustavista työjärjestelyistä työ- ja yksityiselämän tasapainon ylläpitämiseksi.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 12.12.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan CV:si sekä palkkatoivomuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Back Office Manager Juhani Lassila, puh. 050 531 4620, ke 1.12. klo 16-17 tai ke 8.12. klo 9-10.                     

Junior Fund Controller

CapMan
Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja