Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Junior-suunnittelija Pumppulohja Oy

Haemme asiakkaallemme Oy Pumppulohja Ab:lle teknistä suunnittelijaa Lohjalle.

Toimeksiantajan esittely:

OY PUMPPULOHJA AB on pohjoismaiden suurimpia painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajia, jonka korkean laadun ajavana voimana on henkilökohtainen vastuu asiakkaista. Lisätietoja: https://www.pumppulohja.fi/

Työnkuva

Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata erilaisten painelaitesäiliöiden teknisestä suunnittelusta ja laadunvalvonnasta. Hoidat samanaikaisesti useampaa suunnitteluprojektia, joten kyky organisoida työpäivääsi tilanteiden mukaan sekä järjestelmällinen työote edesauttaa työssä menestymistä. Pääset kommunikoimaan yrityksen eri sidosryhmien kanssa toimien suunnittelun asiantuntijana. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat siis tarpeen. Yhteydenpito asiakkaiden suuntaan hoituu pääsääntöisesti sähköpostitse. Suunnitteluohjelmana on AutoCAD ja Visual Vessel Design.

Näin menestyt tehtävässä:

Painelaitteen suunnittelu edellyttää, että tunnet laitettasi koskevat painelaitesäädösten periaatteet ja osaat ottaa huomioon sitä koskevat säädösvaatimukset. Nämä asiat ovat kuitenkin opittavissa, joten ethän jätä hakematta, vaikka et olisi aivan vastaavaa ennen tehnytkään. Tämä tehtävä sopiikin erinomaisesti henkilölle, joka haluaa päästä oppimaan uutta ja kehittymään suunnittelijana. Tekniset suunnitelmat käydään läpi yhdessä tuotannon ja myynnin kanssa, asiantuntevaa apua on siis aina tarjolla.

Eduksi katsomme:

  • Järjestelmällinen ja tarkka työote sekä halu oppia uutta
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Tutkinto tekniseltä alalta
  • AutoCAD-suunnittelu- ja piirto-ohjelmiston osaaminen
  • Kielitaito: suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

 

Miksi Pumppulohja?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä aidosti reilun työyhteisön. Pumppulohjalla on pieni vaihtuvuus, ja työntekijät ovat toisiaan tukevia. Yrityksessä iloitaan toisten onnistumisista, ja pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti entistäkin paremmaksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Toimipiste sijaitsee Saukkolassa.

Kiinnostuitko?

Haku toteutetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa. Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa HR konsultti Laura Honkanen, s-posti: laura.honkanen@uniflex.fi / puh. 0505374289. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.  

 

Junior-suunnittelija Pumppulohja Oy

Lohja
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus