Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Junior ylläpito-/ järjestelmäasiantuntija LMJ:lle

Etsimme asiakkaallemme TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:lle eli tuttavallisemmin LMJ:lle ylläpito-/ järjestelmäasiantuntijaa Waltti-järjestelmän ylläpitoon sekä asiakastukeen. Mikäli sinulla on IT-alan korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut oppimaan sekä kehittymään joukkoliikenteen valtakunnallisen Waltti-järjestelmän asiantuntijaksi - hae heti!

Kuvaus

•   Kiinnostavan position pienessä sekä kasvavassa yrityksessä
•   Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä tulet olemaan osana Waltti 2.0 järjestelmäkokonaisuuden ylläpitotehtäviä sekä asiakastuki. Rooliisi kuuluu asiakkaiden päivittäisongelmien ratkaiseminen, järjestelmän testaus sekä dokumentaatio liittyen esimerkiksi käyttöohjeistuksiin.

Roolissa tulet olemaan tekemisissä oman tiimisi ja LMJ:n henkilöstön lisäksi eri sidosryhmien kanssa, kuten asiakaskaupunkien joukkoliikenteen henkilöstön, joukkoliikenneasiantuntijoiden sekä järjestelmätoimittajien asiantuntijoiden kanssa.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (IT) ja olet kiinnostunut oppimaan ja kehittymään joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmien asiantuntijaksi. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan hyviä organisointitaitoja sekä halua ymmärtää laajoja teknisiä järjestelmäkokonaisuuksia. Tehtävässä korostuu oman työsi aikataulutus sekä paineensietokyky, sillä asiakkailta tulevat ongelmatilanteet vaativat nopeaa reagointia.

Etsimältämme henkilöllä on:

•   Tehtävään soveltuva IT-koulutustausta (AMK tai yliopisto)
•   Eduksi nähdään kokemusta/ ymmärrystä projektiluontoisesta työstä sekä ylläpitotehtävistä
•   Hyvät organisointitaidot
•   Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian, toukokuussa 2021

Kesto: 10kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta / rekrytoitumisesta

Työmäärä: kokoaikainen, joustavat toimistotyöajat

Sijainti: Helsinki, Pasila

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosesssta vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Infoa asiakkaasta

TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy (LMJ) on kuntien ja julkisyhteisöjen yhteinen IT-palvelu- ja hankintayhtiö, joka tarjoaa lippu-, maksu- ja matkustusinformaatiojärjestelmäpalveluita joukkoliikenteen toimivaltaisille viranomaisille. LMJ hallinnoi ja ylläpitää Waltti -lippu- ja maksujärjestelmää ja sen toiminta kattaa yli 20 keskeisintä kaupunkiseutua ympäri Suomea.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15053056

Junior ylläpito-/ järjestelmäasiantuntija LMJ:lle

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus