Skip to main content

Kahta ulkoaluetyöntekijää ruohonleikkaukseen

Kahta ulkoaluetyöntekijää ruohonleikkaukseen

Etsimme kahta hyvällä asenteella varustettua tekijää ruohonleikkaukseen Rovaniemelle

Työn kesto arviolta 2-3 viikkoa ja aloitus 28.6. maanantaina. Työnkuva sisältää pääasiassa nurmikonleikkuuta päältä ajettavilla ruohonleikkureille. Myös muita kiinteistöhuollon ulkoaluetöitä ja vihertöitä voi olla.

Hakijalla tulee olla B-ajokortti sekä oma-aloitteinen työote. Pikku E- kortti lasketaan eduksi, muttei ole pakollinen työhön. Aikaisempi kokemus kiinteistöhuollon ulkoaluetöistä katsotaan eduksesi.

Laitahan hakemuksesi tehtävään pian!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kahta ulkoaluetyöntekijää ruohonleikkaukseen

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus