Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kahvilatarjoilija, Coffee House Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Kahvilan tarjoilija vakituiseen osa-aikaiseen (60-90h) työsuhteeseen

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa!

Kahvihetket Coffee Housessa tuovat hymyn huulillesi. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään! Coffee House Iso Omena sijaitsee kauppakeskuksen parhaalla paikalla ja kuuluu Rosson, Spagheterian ja Sports Academyn yhdessä muodostamaan ravintolamaailmaan. Työkavereita siis riittää! Valikoimiimme kuuluvat mm. suolaiset ja makeat leivonnaiset, erityisesti meidät tunnetaan upeista erikoiskahveistamme.

Positiivinen asenne ja halu ilahduttaa asiakasta joka päivä ovat olennainen osa sinua. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene aina ensimmäisellä yrittämällä maaliin vaan haluat aina tehdä asioita paremmin. Meillä työnkuva on monipuolinen ja onnistumiset tehdään koko tiimin kanssa yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen kautta.
Ravintolajohtaja Heidi Viinikaiselle on tärkeää, että töissä on joka päivä mukavaa ja asiat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Tämä onnistuu keskinäisellä arvostuksella, olemalla avoin ja aidosti kuuntelemalla toisiamme. Opitaan yhdessä!

Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Aiempi kahvilakokemus lasketaan eduksi, mutta vaikka olisit vielä työurasi alussa kannattaa hakea rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme. Työskennellään ja opitaan yhdessä! Tarjoamme sinulle työtunteja oman tilanteesi mukaan 60-90h/3vko, joten kerro hakemuksessasi kuinka paljon tahdot työskennellä.

Edellytämme sinulta

Oma-aloitteisuutta ja yhteistyöhakuisuutta
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
Positiivista pilkettä silmäkulmassa
Intohimoa tekemiseen!

Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tsekkaa vielä: <a href="https://hok-elanto.fi/henkilostoedut/" rel="noopener noreferrer">Henkilöstöedut - HOK-Elanto</a><a rel="noopener noreferrer"></a> ja <a href="https://www.raflaamo.fi/fi/espoo/coffee-house-iso-omena-espoo" rel="noopener noreferrer">Coffee House Iso Omena</a><a rel="noopener noreferrer"></a>

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana

Lisätietoja

Hanna Pogorelov
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4311 || palvelukeskus 030 047 2001
hanna.pogorelov@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Kahvilatarjoilija, Coffee House Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Uusimaa
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus