Skip to main content

Kahvilatyöntekijä

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää tulevan kesän sesonkiin. Työ alkaa joustavasti toukokuun aikana viikonlopputyönä ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijät työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu astioiden keräämistä, tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta, koska etenkin loma-aikaan ja viikonloppuisin saattaa olla todella paljon asiakkaita palveltavana. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Kiireisenä loma-aikana työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on 10 - 25 h. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti. Työvuorot sovitaan erikseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/15420 kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Työpaikan osoite: 36570 KAIVANTO
Palkkaus: Majoitus-, makailu-ja ravintola-alan tes
Työ alkaa: toukokuun alussa
Työaika: muu osa-aikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 29.05.2022
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11412372

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kahvilatyöntekijä

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Kangasala
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Kangasala
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Eezy Oyj
Sastamala
Eezy Oyj
Hämeenlinna
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa