Skip to main content

Kahvilatyöntekijä/barista (n. 15 h/vko) FresKo Sello, Espoo

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja pidät itsenäisestä työstä?

Haemme reipasta kahvilatyöntekijää/baristaa vakituiseen työsuhteeseen (noin 15 h/vko) Sellon kauppakeskuksessa sijaitsevaan kahvila FresKoon.

Kahvila-take away -myymälä FresKo palvelee kiireistä kulkijaa tai rauhallista kahvipaikkaa kaipaavaa. FresKo tarjoaa tuoreita välipala- ja ruokatuotteita sekä laatukahvia ja herkkuja sekä nopeasti mukaan otettavaksi että rauhassa paikan päällä nautittavaksi. Tuoreet täytetyt leivät ja salaatit valmistamme päivittäin paikan päällä. Lähileipomosta saapuvat herkut löytyvät palvelulinjastostamme erinomaisten erikoiskahvien kaveriksi.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Asiakaspalvelijana tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu kassalla ja tuotteiden valmistaminen asiakkaille. Arvostamme vastuunottokykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa

Valmistamme kahvit itse, joten aiemmasta baristakokemuksesta on sinulle etua, samoin kuin kassakokemuksesta. Aiempi kokemus kahvilatyöstä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Työvuorot sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii myös opiskelijalle. Huomaathan, että iltavuorot alkavat kello 14–15 aikaan.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ammattilaisena.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi 2.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Haethan pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa K-Citymarket Sellon kauppias Esa Kiiskinen, [email protected].
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä/barista (n. 15 h/vko) FresKo Sello, Espoo

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Espoo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti